• 9.372.056 stemmen

Geregisseerd door: Elizabeth Lucas

Met onder meer: Terrence Mann en Christina Brucato

Plot Red Hook

"The hunt is on"

Nadat ze tien jaar geleden getuige was van de brute moord op haar zus, verlaat Jenny Traylor haar geboortestad in Noord-Carolina en gaat naar een universiteit in New York City. Ze is nog steeds getraumatiseerd en lijdt aan agorafobie, maar doet haar uiterste best haar weg te vinden in de grote stad en haar nieuwe leven een goede start te geven. Er wordt een welkomstfeestje georganiseerd, waarbij Jenny zelf ook mee moet doen aan een speurtocht. Dan krijgen Jenny en haar nieuwe vrienden aanwijzingen binnen via hun mobiele telefoon, die hen naar duistere en afgelegen gebieden van de stad leiden. En dan komt Jenny erachter dat er wellicht iemand is die op haar jaagt...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Zinema

Unrated.

Want stel je voor dat je dacht dat je iets te kort kwam.

Ik vermoed dat de rated versie overigens minder ruk is, want e.e.a. zal dan misschien wel een minuutje korter zijn. En de gore stelt toch vooral teleur.

In zulke gevallen hoop je dan op humor. Tijdens deze film tevergeefs. En ondanks dat het eerste gedeelte nog redelijk is, ontaard het magere script al snel in rommelige cliché-meuk. Inclusief de plot-hiaten en onlogica. Met name het einde is er eentje van een beledigend niveau. Het maakte mij al niet meer uit.

Doorsnee.

avatar van Vascago

Vascago

Ik vond het maar een trieste film. Geen sfeer, geen naakt, totaal waardeloze cq. ongeinspireerde moorden, triest acteerwerk, een debiel plot waarbij je na 10 minuten al weet wie de dader is en ook nog eens een totaal debiel einde. En waar dat Uncensored voor staat weet ik idd ook niet. Zat totaal geen lekker gory shot in de film. Dikke bagger dit.

avatar van Noodless

Noodless

Sluit me volledig aan bij Vascago.

Zeer slechte film ! Voor de prullenmand ! 1/10