• 9.372.961 stemmen

Ada: Zombilerin Dügünü (2010)

Horror / Komedie | 78 minuten

Genre: Horror / Komedie

Alternatieve titel: Island: Wedding of the Zombies

Oorsprong: Turkije

Geregisseerd door: Murat Emir Eren en Talip Ertürk

Met onder meer: Gülüm Baltacıgil en Taner Birsel

Gesproken taal: Turks

Plot Ada: Zombilerin Dügünü

Een groep van vijf personen heeft een bruiloft van een gezamenlijke vriend. Erhan, die onder het gezelschap aanwezig is, neemt een camera mee om de bijzondere gebeurtenis vast te kunnen leggen. Maar dan wordt de groep feestgangers plotsklaps aangevallen door een zombieplaag. En de camera draait nog steeds...

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Hier had ik dus echt meer van verwacht. Een zwaar mislukte documentaire-stijl zombie flick (kennen we dat? ja dat kennen we) die er niet voor kiest om iets leuks te laten zien maar het blijkbaar wel interessant vind om een stel ''vrienden'' te laten zien die constant kibbelen en zeiken over alles.

Actie? Niet nodig. lijkt me niet het meest veelbelovende motto voor je film, maar daar hangen deze Turken toch wel erg aan vast. Enige vorm van humor zit er ook niet in, dat zeg ik niet omdat het niet mijn type humor is.....maar omdat het er echt niet in zit. Misleidend? Misschien, maar die gedachte had ik al snel overboord gegooid.

Op één leuke nightvision scene na is er helemaal niets wat je gezien zou moeten hebben. Zelfs niet leuk als tussendoortje. Meermaals gleden mijn ogen weg naar al het leuks wat ik in plaats hiervan zou kunnen hebben gedaan. Zelfs met deze speelduur is het kloktijden van jewelste.

Review