• 9.370.299 stemmen

Alternatieve titel: Malediction

Geregisseerd door: Bert I. Gordon

Met onder meer: Robert Forster, Lydie Denier en Caren Kaye

Plot Satan's Princess

"She was the most desirable of women. And the deadliest."

Als de volbloed Lou Cherney in zijn been geschoten wordt zakt zijn hele wereld ineen. Verbitterd en teleurgesteld trekt hij zich met zijn problemen en de whiskeyfles terug. Maar dan wordt er een wrede zedenmoord begaan en Lou komt weer in actie. Als korte tijd later ook nog zijn beste vriend vermoord wordt, duidt alles erop dat de ex-agent iets groots en gevaarlijks op het spoor is. Zijn onderzoek brengt hem in het hol van de leeuw, een schaduwwereld waarin zwarte magie en dood hoogtij vieren. Het uur van de waarheid heeft geslagen.

Nicole St. James

Dorian (as M.K. Harris)

Mary Kulik

Old Priest

Karen Rhodes (as Leslie Huntly)

Erica Dunn

avatar van stephan73

stephan73

Bert I. Gorden (ook bekend als Mr. B.I.G.) heeft in zijn filmcarrière enkele cultklassiekers op zijn naam staan (The Amazing Collosal Man en The Food of the Gods), maar daar kan zijn laatste film niet onder worden geschaard.

Satan's Princess is een erotische thriller die pas in de laatste 15 minuten in een horrorfilm veranderd. Dat gedeelte en enkele geweldsscenes zijn erg leuk om te zien (net als de lesbische liefdesscene), maar behalve wat effecten en een boel bloot heeft deze film niet veel te bieden.

Lou Cherney (Robert Forster) is nou niet een sympathiek personage. Hij strompelt rond, is alcoholist, gaat vreemd en slaat zijn vriendin en zoon. Niet echt iemand waarvan je hoopt dat hij de wereld zal redden. Maar toch!

Een alleraardigste film, wat vooral te danken is aan het bloed en bloot!

avatar van MeteoraXV

MeteoraXV

Meh

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Dit was nog de enige Bert I. Gordon horrorfilm die ik nog niet had gezien. Deze kan ik nu dus ook afstrepen van het lijstje. Op imdb krijgt deze een erg lage waardering en daar kan ik wel inkomen. Er is wel een verhaal maar het springt nogal van de hak op de tak met wat erotische droomseqenties en bijbehorend vrouwelijk naakt tussendoor. Nu op die korte lesbische scène na is de erotiek ook niet om over naar huis te schrijven. Laatste kwartier krijgen we dan nog wat bovennatuurlijke zaken en actie met nog redelijk goede effecten. Helaas is het een film waar weinig van zal blijven hangen.