• 9.370.356 stemmen

Genre: Sciencefiction

Geregisseerd door: David Flores

Met onder meer: C. Thomas Howell, David Chokachi en Julia Rose

Plot Crimson Force

"Man's first mission to Mars could be his last!"

De bemanning van een missie naar Mars landt aan de oppervlakte van de planeet. Ze merken dat er onder de grond iets verborgen is en gaan op zoek. Ze komen terecht in het midden van een burgeroorlog tussen de koninklijke wachters van een hogepriester en de krijgers van een hogepriesteres.

avatar van ILDIB

ILDIB

Zo dit belooft wat

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Met C. Thomas Howell! Wie kent hem niet?

avatar van Gydo

Gydo

Een burgeroorlog op Mars ?

Dat wil ik vanavond wel is zien

avatar van kalehein

kalehein

Die poster alleen al!

Ik geef de film 10 minuten, boeit ie dan kijk ik langer. Boeit ie niet dan... Weltrusten

avatar van Oceanvolta

Oceanvolta

Ik ga naar bed...

avatar van xaid

xaid

Gydo schreef:

Een burgeroorlog op Mars ?

Dat wil ik vanavond wel is zien

of niet

avatar van kalehein

kalehein

Haha ik zie dat ik al gereageerd heb. Niet gewaardeerd ook, dus denk dat ik het na 10 minuten voor gezien heb gehouden.

Vanavond/nacht op RTL7, na escape from absolom.

Denk niet dat ik ga kijken, wnt na een goeie film als EFA ga ik me alleen maar meer irriteren.

avatar van Chaos Industry

Chaos Industry

Wouw... Dit is echt bizar slecht haha
Ik ben iemand die in feiten alles een kans geeft, maar na 3 minuten kon ik al de conclusie trekken dat dit misschien wel de slechtste film is die ik heb gezien. In de openingsscene lopen mensen rond door de spaceshuttle, iets wat natuurlijk onmogelijk is als je in de ruimte zit. Tijdens de crash heeft een van die gasten geen gordel om... Hij zou dus door de shuttle moeten vliegen, maar meneer viel alleen van zijn stoel... En toen de Fransoos zijn arm eraf vloog zag je nog mooi zijn arm in zijn pak zitten naast zijn lichaam... Ook apart dat roze achtige bloed... En dan heb ik het nog niet eens gehad over de verschrikkelijke animatie. Het leek net of ik mijn PlayStation 1 aangezet had.
Nee deze film is een schande. En niet meer dan dat.

avatar van zavvi140

zavvi140

Super slecht, saaie neppe en goedkope film.

avatar van MovieMind

MovieMind

Tv-bagger....niet kijken.

avatar van jurgenxxm

jurgenxxm

Dit is echt een slechte film. Normaal check ik voordat ik ga kijken even het commentaar op Moviemeter. Dit keer dus niet gedaan. Na 20 minuten dacht ik dit is echt slecht of ligt dit aan mij. De check op Moviemeter bevestigt mijn eigen ervaring. Dus nu maar gestopt met de film. Mij ervaring is dat als de eerste 10 minuten niet boeit het geen goede film meer wordt.

avatar van jippie2010

jippie2010

Haha dit is echt pulp inderdaad!

Alsof het in de kelder van ome Jaap is opgenomen,

en de acteurs zo van straat zijn geplukt.

Maar goed, low budget, ik begrijp het allemaal,

maar het verhaal zelf is zo ontzettend slecht en de dialogen om te huilen, dat zelfs 92 minuten als een enorme lange zit voelen.

Deze mag wat mij betreft regelrecht de flop 100 in. *1.0

avatar van horizons

horizons

Ow. Dat was echt niet goed. Acteurs straalden niet eens plezier uit in wat ze deden. Dat is vaak enige redding voor films als dit.