• 9.370.166 stemmen

Met onder meer: Akshay Kumar, Katrina Kaif en Suniel Shetty

Gesproken taal: Hindi

Releasedatum: 27 november 2009

Plot De Dana Dan

Nitin Bankar is de persoonlijke kok, chauffeur en tuinman van een rijke zakenvrouw in Singapore. Hij droomt ervan om snel rijk te worden en te trouwen met de liefde van zijn leven, maar het zit hem niet mee. Nitins beste vriend Ram Mishra wil ook snel rijk worden in Singapore, maar met een baantje als koerier gaat dat allesbehalve snel. Zijn oog valt op de steenrijke Manpreet Oberoi, maar haar ouders keuren alleen een relatie goed met een eveneens steenrijke jongeman. Maar er is nog een andere kaper op de kust. De gewiekste businessman Harbans Chadda koppelt zijn zoon aan Manpreet, met de goedkeuring van haar ouders. De klik tikt sneller en sneller door voor Nitin en Ram Mishra om hun relaties te redden.

Nitin Bankar

Pammi H. Chaddha

Nonni H. Chaddha

avatar van rmf35

rmf35

Vond hera pheri en phir hera pheri geweldige komediefilms!

Alleen hoop ik niet, dat dit verhaal te veel lijkt op bovengenoemde films. Aan de soundtrack te horen, gaat het waarschijnlijk weer om geld.. maar ik hoop dat Priyadarshan dit keer voor een heel ander verhaal kiest.

Nog 2 weken wachten!!