• 9.371.928 stemmen

Met onder meer: Sanjay Dutt, Akshay Kumar en Zayed Khan

Gesproken taal: Hindi

Releasedatum: 16 oktober 2009

Plot Blue

"250 feet deep lies the secret of..."

Op 250 meter diepte ligt het geheim van Blue. Schatzoekers van over de hele wereld hebben gezocht naar het geheim, maar niemand is ooit teruggekeerd van de bodem van de Grote Oceaan. Niet alleen is het geheim onvindbaar, het wordt dag en nacht bewaakt door dodelijke haaien. Aarav, Sagar en Sam, drie mannen met verschillende motieven, moeten deze schat zien te vinden. De rijke Aarav voor de kick en om zijn rijkdom aan te vullen. De eerlijke Sagar om zijn vriendin en broertje uit de problemen te helpen. Sam heeft een schuld bij de lokale maffia; als hij de schat niet vindt gaat hij er sowieso aan.

Aarav Malhotra

Sagar Singh

Sameer Singh

Jagat Singh

Special Appearance in Chiggy Wiggy

avatar van Artemis_fowl

Artemis_fowl

Slechte film. Het begin viel nog wel mee, en de special effect waren wel gaaf, maar het einde vermoordde de hele film, en verpeste het verhaal.

De twist was nogal vergezocht (als je wil weten wat het is, zoek je het maar op internet, want ik wil niet spoilen, en de film zou ik niet zien).

Alleen de sterren zagen er goed uit, dus daar een halve ster voor, en één ster voor de effecten.

avatar van Herbie

Herbie

Goh, ik had niet verwacht hier al stemmen aan te treffen

Ik heb de film gisteravond gezien in "dé" Raj Mandir, de beroemde bioscoop in Jaipur, India. Dat betekent met ruim 1000 Indiërs in één zaal, die (zoals het hele pand) de vormen en kleuren van een suikertaart heeft; zo lelijk dat het bijna weer mooi wordt

De film had geen ondertiteling, maar de acteurs gebruikten verrassend veel Engelse zinnen tussen hun Hindi door, waardoor het verhaal eigenlijk prima te volgen was. Zó veel Engels zelfs, dat ik me eerlijk gezegd af vraag of de gemiddelde Indiër het allemaal wel kan volgen.

Anyway, de film zelf was een lachertje. Af en toe mooi geschoten actie scènes die in een willekeurige Fast&Furious o.i.d. niet zouden misstaan, maar het was verder totaal niet pakkend laat staan geloofwaardig.

Als leuke Bollywood ervaring in India erg geinig en ik heb een hele leuke avond gehad, maar puur als beoordeling van de film kom ik toch op een laag sterren aantal uit...

avatar van shockdog

shockdog

Draait ook 5x per dag in Pathé De Kuip.. Vraag me niet waarom.

avatar van Trancebuddha

Trancebuddha

Super mooie film.

Ondanks het anti-climax heb ik genoten van deze film.

Erg mooi gefilmd en een hele vette achtervolgings scene (naar Hollywood standaard) met een hele sterke spanningsopbouw.

avatar van RickZ

RickZ

Bollywoodfilm over een verloren zeeschat. Zoals de meeste bollywoordfilms ook nu weer kleurrijke beelden en mooie clips. Het verhaal is wat minder. De onderwaterbeelden van het koraalrif waren prachtig en waren een mooi vervolg op mijn snorkelvakantie in Egypte de afgelopen 2 weken.

avatar van FilmJawel

FilmJawel

Een 0.5 meer kan ik er niet van maken! Alleen die afgrijselijke soundrrack al! Film was vreselijk langdradiig zeker met al die muziekstukken erdooor! Voor de mensen die hem nog niet hebben gezien : NIET KIJKEN, dtt waren de langste 2 uur van mijn leven!

avatar van hbarendrecht

hbarendrecht

Als dit het beste is dat Bollywood kan maken, hoef ik er nooit meer één te zien. Sloom verhaal, onzinnige actie en stunts, geen plot en wat ik erg jammer vond, ook geen mooie onderwater opnames.

De onzin in de omschrijving: 250 meter diepte. Nee dat was maximaal 25 meter, dus ook geen 250 feet deep. lekker licht en gewoon met lucht duiken. Haaien, ja, gevaarlijk, nee. De schat onvindbaar: eerst gaan ze door piepkleine speetjes. Later gewoon vanaf de boot recht omlaag.

Schiet deze regisseur af, of neem zijn film-maak-bewijs in.