• 9.369.466 stemmen

Oorsprong: Rusland

Geregisseerd door: Andrey Iskanov

Met onder meer: Svyatoslav Iliyasov en Manoush

Plot Ingression

"Greatest drug in the universe...is life"

Nadat zijn vrouw hem heeft verlaten neemt Alexander zijn toevlucht tot alcohol en drugs. Het is niet genoeg om de pijn te verdringen. Hij krijgt het adres van een mysterieuze man die een oplossing zou hebben; een vreemde, krachtige narcotica zou de pijn weg nemen. Voor een tijdje gaat zijn leven weer beter en voelt hij zich goed, totdat hij zich realiseert dat duistere schaduwen hem najagen.

avatar van -fal

-fal

• 2028 berichten

O.a. Trailer en 6 minuten openingsscène hier.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Ziet er lekker kleurrijk en hallucinant uit. Hopelijk weet Iskanov de opgaande lijn tussen Visions of Suffering en Philosophy door te trekken.

avatar van Vascago

Vascago

Denk dat de cast even heeft zitten stemmen op ImdB. Een 9.6 lijkt me toch vrij hoog

Maar ben zeker wel benieuwd naar deze film.

Tonypulp

Andere werk van deze regiseur wil ik al heel lang zien. Ook dit ziet er goed uit!

avatar van ASman

ASman

Deze film wil ik dolgraag zien ! Iskanov is een getalenteerd regisseur en volgens de eerste review is deze film zijn beste tot nog toe.

Tonypulp

Ondertussen al VoS gezien en z'n debuut 'Nails'. Zwaar onder de indruk van deze regisseur. Philosophy of a Knife ga ik spoedig bestellen.

Maar als dit de beste tot nu toe is, beloofd dat een hoop! Mijn verwachtingen stijgen nóg meer .

avatar van dominion

dominion

Heb Philosophy en VoS al gezien dus dit lijkt me ook wel wat .

Maar eerst ga ik Nails kijken.

avatar van EW101

EW101

Ziet er zeer interessant uit!

avatar van EW101

EW101

INGRESSION | Indiegogo

Jammer dat ik dit niet eerder wist.

Tonypulp

Vandaag tijdens het Weekend of Hell met een Duitse distributeur, van o.a Iskanov's werk, gesproken en die kon me vertellen dat dit nog altijd in beweging is. Op zich goed nieuws, maar blijft een vreemd geval. Zijn toch al aardig wat jaartjes verder...

Zelfde geldt voor zijn bijdrage aan Profane Exhibit.

Nails van Iskanov is overigens opnieuw uitgebracht en fijn "gereworked"! Leuk voor de fans.

avatar van maurice32

maurice32

Nog geen stemmen ? En bijna een 8 bij imdb voor een horror film , moet ik eens naar kijken of ik hem vind