• 9.372.468 stemmen

Western | 73 minuten

Genre: Western

Alternatieve titel: The Sheriff

Geregisseerd door: Richard Bartlett

Met onder meer: Edgar Buchanan, Marie Windsor en Lon Chaney Jr.

Plot The Silver Star

"Crack of a bullet...and a coward becomes a killer!"

Greg Leech is tegen wil en dank gekozen tot marshal. De andere kandidaat, en verliezer van de verkiezing, stuurt drie revolverhelden op hem af. De marshal twijfelt aan zijn eigen moed wanneer de drie revolverhelden zijn stad bedreigen en hem uit de weg willen ruimen. Leech kiest eieren voor zijn geld en besluit de strijd uit de weg te gaan. Zijn voorganger als marshal, Will Dowdy, laat zien hoe het wel moet.

avatar van madmax1

madmax1

Vanmorgen bij het updaten van wat films deze nog eens herzien ,en ondanks niet het aller beste beeld toch afgekeken.

Sfeervolle song van Jimmy Wakeley zorgt voor prima opening.

Aantrekkelijke b western boeiend thema met veel dreiging in de trant van High-Noon.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

madmax1 schreef:

Sfeervolle song van Jimmy Wakeley zorgt voor prima opening.

Heb deze vanmiddag maar eens uit mijn collectie gehaald en neigt inderdaad naar High Noon. Maar ondanks dat is het een prima western, met een wat korte speelduur. Mijn versie heeft goede zwart/wit beeld kwaliteit en een goed geluid. Heb mij er prima mee vermaakt.