• 9.370.323 stemmen

Life Is Not a Fairytale: The Fantasia Barrino Story (2006)

Drama / Muziek | 88 minuten

Genre: Drama / Muziek

Geregisseerd door: Debbie Allen

Met onder meer: Fantasia Barrino, Loretta Devine, Viola Davis

Plot Life Is Not a Fairytale: The Fantasia Barrino Story

Fantasia Barrino won American Idol in de VS en deze film vertelt haar opmerkelijke levensverhaal. Fantasia groeide op zonder geld, zonder opleiding en met weinig kans op een mooie toekomst. Op haar zestiende werd ze zwanger en ze stond er helemaal alleen voor. Haar leven veranderde echter drastisch toen ze deelnam aan American Idol. Ze won, werd een superster en het leven lachte haar opeens weer mooi toe.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Het verhaal zelf spreekt me toch niet zo heel erg aan. Ik had verwacht een verhaal te krijgen van een jonge vrouw die een heel zwaar leven, moeilijke jeugd en veel geweld en ellende in haar leven had. Maar dat viel me toch wat tegen. Ik zat hier eerder naar een verhaal van een naief, lui en eigenwijs meisje te zien die een aantal stomme beslissingen neemt in haar leven. Het bleef dus allemaal erg braaf en saai. Verder is er ook weinig met de film gedaan en sommige effecten kwamen best nep over. Ook het gedeelte waarin ze echt meedoet aan American Idol komt heel nep en oppervlakkig over. Het was er zo duidelijk ingeknipt .,.... niet mooi gedaan. Hier had ik eigenlijk wel iets meer over willen zien.

De zang maakt veel goed maar verder heeft deze film niets bijzonders te bieden.