• 9.372.307 stemmen

EvenHand (2002)

Geregisseerd door: Joseph Pierson

Met onder meer: Bill Sage en Bill Dawes

Plot EvenHand

"You can't be everybody's friend."

In de kleine, deprimerende stad San Lovisa, Texas, werken twee onlangs gescheiden agenten, de nauwkeurige Francis en de warrige Morning, als partners. De twee werken aan zaakjes zoals klein huishoudelijk geweld, junkies en straatlopers en daarbij trachten ze steeds de persoonlijkheid van deze personen te doorgronden. Maar uiteindelijk bevinden ze zich in een gevaarlijke situatie, waarin hun zeer verschillende benaderingen van de misdaad, het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood.

Officer Ted Morning

Officer Rob Francis

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Verbaasd mij dat er nog niemand een stem of bericht heeft achtergelaten bij deze film.

Maar goed! Heerlijk politiefilmpje over 2 patrouillerende agenten die erg laconiek te werk gaan en de regeltjes een beetje aan hun laars lappen. Ook kent de film veel komische momenten waaronder agenten die zich verzamelen bij een crackhouse en daar lekker in de voortuin gaan lunchen om te kijken wat er gaat gebeuren of lekkere nietszeggende dialogen met een komisch tintje die worden gevoerd etc..etc.. Ja, film wist mij zeker wel te vermaken!

*3.25