Genre: Horror / Fantasy
Geregisseerd door: Jennifer Chambers Lynch
Met onder meer: Mallika Sherawat, Irrfan Khan en Jeff Doucette
Gesproken taal: Engels en Hindi
Plot Hisss
"She's sexy... venomous... and she'll swallow you whole..."
Het is het jaar 2008. Een Amerikaanse man, genaamd George pakt zijn high-tech spullen in en begint aan een reis naar het verboden bos. Hij vangt hier een reusachtige cobra, die net zo groot is als een volgroeide python. Hij weet echter niet dat deze cobra voor grote problemen zal zorgen.
Snake Woman
Snake Charmer's Wife
Maji
Tribal Woman 1
brucecampbell
Wat kunnen we hiervan verwachten? Na de schitterende film Surveillance ben ik wel extreem benieuwd!
Lui (crew films)
- 11900 stemmen
Schijnt een hele interessante film te worden!
Hiero de trailer:
MrHorror
enig idee wanneer deze film gaat uitkomen? na 'surveillance' kijk ik hier echt naar uit!
megaman
Toen ik deze poster tegenkwam moest ik ineens denken aan m'n zelf ontworpen slangenvrouw:
Set Up Your Free Access to deviantART - stefandorf.deviantart.com
Any way, ik ben wel erg beneuwd naar deze film
dutchtuga
Surveillance was een klein meesterwerkje en kan daarom al niet wachten op deze nieuwe van Jennifer Lynch
. Synopsis en trailer zijn in ieder geval al een fijn voorproefje van een bizarre trip. Wordt deze ook weer geproduceerd door vaderlief?
jarno1975 (moderator series)
MrHorror
nou, op wikipedia gelezen dat de ontvangst nogal slecht was, imdb geeft het een 4.0. ik vraag me af of mensen de film zo slecht vinden, of dat men iets heeft tegen jennifer chambers lynch... 'boxing helena' was misschien niet een hele goede film (hoewel ik m wel aardig vond), maar 'surveillance' vond ik toch wel erg goed! nou ja, laten we maar afwachten...
FillumGek
Ik heb hem in elk geval uitgezet na 5 minuten toen de eerste slang in beeld kwam. Zelfs voor de kleintjes is gebruik gemaakt van zwakke CGI.
Rickyman
Surveillance en Chained vind ik erg goede films van Jennifer Lynch.
Met dit fantasiehorrortje lijkt het of ze tijdens een vakantie in India eventjes vlug heeft meegepikt en nam ze het ook niet zo heel serieus, vermoed ik zo..
Het is een Bollywood-achtige film waar je toch makkelijk de invloeden van Lynch er uit kan halen. Erg mooi en kleurrijk gefilmd, met prachtige sfeervolle scènes, maar ook enkele zwakke met iets tè foute effecten.
Een onzinnig, maar vermakelijk pulpverhaaltje met redelijk acteerwerk, waarbij Mallika Sherawat echt geen straf is om naar te kijken.
Ik vond het best geinig om een keer gezien te hebben.
Neem het allemaal niet te serieus en vergeef Jennifer de slechte CGI's.
UmbraVitae
Wat een gedrocht weer dat ik hier op Netflix vind ? Die Indi films zijn grotendeels een ware klucht...
joolstein
Aparte chaos, die niet goed is maar ...tja apart. Het gaat over de hindoeïstische legende van de Nagamani, een juweel dat bestaat in het lichaam van de Nagin. (slangengeesten die de vorm kunnen aannemen van menselijke mannen of vrouwen) Van dit juweel wordt gezegd dat het onsterfelijkheid geeft aan iedereen die het bezit.
De film is duidelijk een problematische productie en slaagt erin op bijna elk gebied net niet goed te overtuigen. Regisseur Jennifer Chambers Lynch (dochter van) kreeg financiële steun uit India en ging met een Indiase cast filmopnames maken in het Hindi, een taal die ze niet sprak. De film werd geconfronteerd met enorme problemen; lokale weersomstandigheden, stakingsacties en protesten van religieuze groeperingen. En tot overmaat van ramp waren de producenten niet tevreden en werd de film her-bewerkt met grote gevolgen.
En toch...Jennifer Lynch slaagt er niet in om een oninteressante film te maken, zelfs als het duidelijk een werk is dat niet is ontstaan zoals ze wilde. Ik ben geneigd te denken dat Hisss een gebrekkig werk van enig belang is. Zeker, de film voelt onevenwichtig aan (ongetwijfeld vanwege de inmenging van die producent) scènes stoppen of veranderen plots, lijken niet helemaal af. De digitale slangen zijn hm, zo-zo.
En dan is er nog de Indiase actrice Mallika Sherawat die een doordringende intensiteit en een heerlijk sensuele aanwezigheid bezit. Overal waar ze gaat voert ze ronduit rare slangachtige acties uit. Helemaal subliem gek is een scène waarin een naakte Mallika bij een lantaarnpaal omhoog glijdt, zich eromheen wikkelt en er bovenin gaat slapen.
Deze film probeert heel veel dingen te doen en schiet tekort, maar deze eigenzinnige Indiase bovennatuurlijke slangengodin horrorfilm, kon ik nog best waarderen. Inderdaad niet het beste werk wat er bestaat maar ik heb er op één of ander manier goed van genoten!

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen
monstersankesnake womanpregnancy cravingsnake bite vrouwelijke regisseur