• 8.844.396 stemmen

Oorsprong: Australië / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Brian Trenchard-Smith

Met onder meer: Kimberley Davies en Kate Beahan

Plot Seconds to Spare

Eve Lambert, hoofd van de extremistische milieugroepering Earth Defense League, stelt een team samen dat een overheidsgebouw waarin chemische wapens worden opgeslagen moet plunderen. Op deze manier wil ze actie voeren tegen de regering die, naar haar mening, het welzijn van de bevolking in gevaar brengt.

avatar van rcdeursen

rcdeursen

Australische film. Erg slecht. Het wordt geen moment echt spannend. Ook nog een slechte acteurs. Zonde van je tijd!

avatar van bartsch

bartsch

Ik ga 'm zo afkijken, ik weet nu al dat het geen topper is

avatar van bartsch

bartsch

Nou.... Dat was geen hoogdravende kunst. Het acteren is lachwekkend, de schurken cliche, het plot flinterdun en het is ook nog eens knap voorspelbaar.

De hoogte punten van deze film? Het sterven van de schurken! Iedere keer als er een schurk werd uitgeschakeld door de held van het verhaal, kwam deze op een slapstick achtige manier aan 'zn einde.
De eerste kerel die met z'n hoofd tegen een steen tot stilstand kwam, de kerel die door het huisje heen viel, de schurk Larkin die desintegreerde. Het was allemaal lachwekkend om aan te zien. Misschien heb ik wel een ziek gevoel voor humor.. :S

avatar van robertus65

robertus65

Dit is een regelrechte kopie van Under Siege II.

avatar van Statiegeld

Statiegeld

Dit is echt een baggerfilm. Ik heb bijna nog nooit zulke acteerprestaties gezien (en dat is niet positief bedoeld), het plot was zwak en de film was heel erg voorspelbaar. Het toppunt was wel de 'elleboog' die de grote schurk gaf een de treinchauffeur. Een normaal persoon zou nog niet eens bloedneus hebben maar deze man was kennelijk direct dood.

avatar van hannes64

hannes64

Oei, wat een zonde van mijn tijd.

Zeker weten dat `t een regelrechte kopie is van Under siege 2.

Ongelooflijk slecht

Een prul wil ik `t niet noemen....is er iemand die `t erger kan zeggen??

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Ik zie graag zo'n films maar afspringen van een trein tegen 100km/uur en geen schrammeke is toch overdreven :1 ster voor die mooie blonde vrouw en 1 ster voor de actie

avatar van PB-RSCA-FAN

PB-RSCA-FAN

niet goed, niet slecht, al vond ik Under siege 2 beter

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Matige actiefilm met matige acteurs, een matig (gestolen) verhaal en matige dingetjes... 2 sterren

avatar van mixmaster

mixmaster

zonde van je tijd.............een echte b film !

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke aktiefilm die lekker wegkijkt, heb me er wel mee vermaakt.