• 9.374.006 stemmen

Genre: Horror / Sciencefiction

Geregisseerd door: Kevin VanHook

Met onder meer: Casper Van Dien, Danny Trejo en Jennifer O'Dell

Plot Slayer

Onder leiding van Tom Hawkins wordt in Zuid-Amerika een groep huurlingen ingezet tegen vampiers. De bloedzuigende duivels hebben er reeds hele dorpen uitgeroeid en nu blijkt ook nog eens Toms vrouw in gevaar.

avatar van etel

etel

Nog geen posts? dan ga ik em wel even kijken en vertellen wat ik ervan vind!

avatar van Boeikens

Boeikens

Een ontypische vampierfilm.

De vampiers hebben lak aan kruisen, daglicht e.d. en kunnen ongelofelijk goed klimmen en springen. Voor wie verandering wil is het goed maar wie liever de typische vampiers ziet kan deze beter laten liggen.

De gore valt best mee en biedt soms een waar slachtfeest en er wordt genoeg actie geboden maar het verhaal is wat tegenvallend en zeker niet spannend.

De FX zijn redelijk maar vallen hier en daar toch tegen. Vooral het "opperwezen" op het einde!

Een typische film waar we een Danny Trejo mogen verwachten maar hier heeft hij meer een bijrol. Voor de rest is het acteertalent, ook van Casper Van Dien tegenvallend.

avatar van Fixi88

Fixi88

Zag net een klein stukje op Sci-fi channel maar leek me niets. Ben na een aantal minuten alweer begonnen met zappen.

avatar van Fixi88

Fixi88

En hij is weer op tv! en denk dat ik weer ga zappen. Ja, ik weet het wel zeker