Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Rob Stefaniuk
Met onder meer: Rob Stefaniuk, Jessica Paré en Dave Foley
Gesproken taal: Engels en Frans
Plot Suck
De ambitieuze jonge leden van een rockband willen er werkelijk alles aan doen om door te breken. Niets kan hen er van weerhouden om hun grote droom te laten uitkomen. Zelfs als ze hiervoor moeten veranderen in bloedzuigende vampiers.
Eddie Van Helsing
Joey
Border Guard
Queenie
xangadix
Ja inderdaad. Ik las dat Rollins er ook nog in zat. Bring it on!
wyatt earp
De trailer ziet er wel leuk uit
. Is er al een releasedatum bekend?
Richard_Voorhees
De trailer ziet er erg vermakelijk uit en als ik de castlijst zie dan krijg ik hier al helemaal zin in. Is er al bekend of en zo ja, wanneer deze in NL te verkrijgen zal zijn?
thysum
Ik heb n paar keer flink moeten lachen om die domme gasten! Ik vond het een vermakelijke film!!
Corcicus
Wat een goedkope rotfilm zeg. Het lijkt wel alsof ze kinderen van de plaatselijke basisschool een camera in de handen hebben gestopt.
We volgen een groepje overjaarse emo's die in contact komen met vampiers. Elke 5 minuten waardeloze tekst wordt afgewisseld met tien minuten emomuziek. Echt verschrikkelijk moeilijk vond ik het om dit scharminkel uit te kijken; maar nu kan ik met recht en rede zeggen dat er werkelijk geen enkele scène een half oog aandacht verdient.
Voor de gore moet je het ook niet doen want die was zo ondermaats dat er in de laatste aflevering van Thuis allicht meer doden zijn gevallen. Ik ben geen fan van cgi en special effects, maar zelfs een rijdende auto was overduidelijk met papier-maché gemaakt. Een schande.
chocodil
Heb in geen tijden zo'n waardeloze film gezien, geen komedie, geen horror.
Zou deze film mijn grootste vijand nog niet aanraden.
marcjeb
''De ambitieuze jonge leden van een rockband willen er werkelijk alles aan doen om door te breken. Zelfs als ze hiervoor moeten veranderen in bloedzuigende vampiers.''
HAHAHAHAHA wat een zielige film..
Queen-Bee
Drakesk en om te gillen. Heerlijk!
Aan de ene kant een overdreven dure film en an de andere kant zo goedkoop als maar kan. Het lijkt wel een 'oude-jongens-krentebrood' film. Wij helpen jou en jij ons.
Zag ik nu een karakter uit Alice in Wonderland met het gezicht van Tom Cruise?
lagaiske
Hier kan je eigenlijk niets positief over zeggen.
Wat een stomme film is me dit!
TimZor
Waarom komt zo iets wel uit in NL. En komt de horror The Bleeding met Kat von D & Vinnie Jones hier niet ? Ik snap het niet hoor :S
jesse39
ik vond dit echt een geweldige low buget film
echt hele droge humor leuke muziek gwn echt een paar keer echt dubbel gelegen om die superdroge opmerking vond de film zwaargeslaagd 4*
ralfsjam
deze film hinkt echt op 2 benen. van een totale kansloze film aan de ene kant tot een best wel aardige rock 'n roll vampier komedie.
leuke ouwe mannen 'sterren cast" die ook nog aardig kunnen acteren bij gestaan door een jonge knullen cast met mooi meisje.
leuk tussendoortje.
Richard_Voorhees
Hahah, ik vond dit heerlijk low budget vermaak, de humor was in ieder geval erg geslaagd. Ze hadden een leuke cast, voor de rest is de film inderdaad nogal amateuristisch, maar dat vond ik eigenlijk niet storend. Leuke komedie.
Vascago
Film die meestentijds gewoon vreselijk slecht is, maar af en toe toch ook wel geslaagde humor heeft. En een goede soundtrack.
erik1677
net de trailer gezien maar deze lijkt me wel vet
Inland Rabbit
Leuke film. Erg cheesy, erg camp en vooral erg canadees. Dit komt door de droogheid waar alles mee word afgedaan. De humor in deze film is makkelijk te missen, vooral omdat het vaak even tussen neus en lippen door gedaan wordt.
Leuke gastrollen van allerlei grote rockiconen, maar de film hoeft het niet van deze rollen te hebben. De cast zelf is al sterk en droog genoeg.
Ja wat valt er verder nog te zeggen. Foute gore, goedkope visuals en vooral erg droge humor. Denk daarbij aan de films van Bruce McDonald gemixt met wat Josh Whedon ofzo.
barcam
Vermakelijke low budget rock'n roll horrorkomedie met leuke bijrollen van O.a. ALice Cooper, Moby, Henry Rollins, Iggy Pop. Simpel verhaaltje maar goede soundtrack. Ook leuk zijn de nepperige effecten met non stop motion technieken en zo.
Julie
Deze film vind ik echt ongelooflijk slecht
ik vond er niets horror aan
en vond er ook niets komedie aan (wat een 'fake-humor')
0,5, omdat lager niet gaat.
Vreselijke slechte horror/komedie een draak van een film ....
Julie
Deze film vind ik echt ongelooflijk slecht
ik vond er niets horror aan
en vond er ook niets komedie aan (wat een 'fake-humor')
0,5, omdat lager niet gaat.
Oja en nog iets >> de titel zelf zegt hoe de film is
erpunited
Deze film is echt super slecht. Het is dat je niet lager kan geven. Slecht geacteerd. Totaal geen horror en humor. Deze is echt super slecht en absoluut geen aanrader. Verspilling van je tijd
guylopez93
de sfeer vond ik wel goed alleen was de film niet eng en heb ik geen enkele keer moeten lachen
krappe 2*
TimZor
Het was best wel aardig uit te kijken maar dat kwam vooral door Moby, Alice Cooper, Henry Rollins & Iggy pop, En grappig dat er ook een aantal verwijzingen naar klassieke album covers te vinden waren (hadden er ook wel een paar meer mogen zijn btw). Maar het hele verhaaltje rondom de band (en hoe de band dit speelde etc) was ronduit zwak te noemen hier had zeker veel meer in kunnen zitten.
Naar mijn idee in het vampierengenre is The Bleeding veel leuker (beter) met o.a. Vinnie Jones & Kat von D snap dan ook niet waarom deze hier in NL nog steeds niet is uitgebracht.
Gangleri
Pf, ik had op wat fatsoenlijke muziek gerekend met Alice Cooper, Iggy Pop, Henry Rollins en Moby op de lijst. Wat een saaie highschoolband. Had dan die band van Moby als uitgangspunt gepakt, dat was nog wel leuk geweest. Voor de rest, niet echt horror, wel een paar aardige grappen, maar door de bank genomen zeker geen aanrader en erg jammer dat de vier heren in zo'n film terecht zijn gekomen. Hopelijk proberen ze het nog een keer goed. Rollins en Moby vermaakten zich duidelijk wel, dus dat mogen ze best nog een keer in een goede film doen.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Communion