• 9.371.658 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Bruce Dellis, Jason Marsden en Matthew Mebane

Met onder meer: Ricky Schroder, Krista Allen en Tatyana Ali

Plot Locker 13

"Some doors can't be closed!"

Deze film is een bloemlezing van zeven verhalen, die allen op één of andere manier een relatie hebben met de geheimzinnige 'kluis nummer 13'. Een meedogenloze huurmoordenaar kidnapt een gewone huisvrouw, een secretaris en een 'meesteres' en speelt een gemeen spel om uit te vinden wie van hen hem heeft ingehuurd voor zijn laatste opdracht. Een jonge conciërge begint een nieuwe nachtelijke baan bij het busstation en hij ontdekt dat 'kluis 13' eigenlijk een poort is naar een alternatief universum, waar hij zichzelf ontmoet en die met alles precies één dag achteruit is. En wanneer hij wordt geconfronteerd met de uitdaging tot het uitladen van duizenden ordinaire kluizen komt Edgar, een doortrapte verkoper, op de proppen met het idee dat deze wel eens een uitstekend concept zouden kunnen vormen voor een groep van nederige boeren.

avatar van robkuh1984

robkuh1984

Genre kan denk ik wel veranderd worden in Thriller/Fantasy, gezien het verhaal.

Verder lijkt het me wel een goede film