The Box Collector (2008)
Geregisseerd door: John Daly
Met onder meer: Noah Segan en Lyne Renee
4,1 (341)
Plot The Box Collector
The Box Collector vertelt het verhaal van een jonge schilder, Harry Green, die in contact komt met zijn knappe, nieuwe buurvrouw; Marie Dupont. De twee kunnen het erg goed met elkaar vinden en algauw wordt er hevig geflirt tussen beiden, dit tot groot ongenoegen van Harry's overbeschermende moeder. Zij laat dit dan ook overduidelijk blijken en ze zal er alles aan doen om de twee uit elkaar te houden. Bovendien wordt Harry geplaagd door vreselijke nachtmerries uit zijn verleden...
matti
Vlot wegkijkend filmpje met de mooie Belgische actrice Lyne Renee die bij ons in België niet bekend is maar wel in Hollywood!
Verrassend einde dat de film boven de middelmaat tilt.
vincentclaesen
Verrassend einde dat de film boven de middelmaat tilt.
Zo is niet zo bekend omdat ze geen blockbusteraanbiedingen krijgt. Ik vind toch dat ze een heel mooie prestatie heeft geleverd in het Nederlandse "Ober" van Van Warmerdam.
vincentclaesen
Heb hem uit P.
Dit is een vreselijke film.
Over de hele lijn gebuis, behalve de mooie Renée uiteraard, hoewel het weer jammer is dat er bloot in moet om volk te lokken. Het einde vond ik onverwacht, maar uiteraard wel gemakkelijk om te verzinnen.
Vrij standaard filmpje. Raar om enkele mensen in het Engels te horen acteren. Denk maar aan Marie Vinck (Loft) en Ernst Löw (Zoop). Op zich is de film niet echt slecht, maar verrast nooit. Het thrillergehalte is ook vrij miniem en je krijgt door enkele absurde karikaturen meer een gevoel van een freakstadje dan een geloofwaardig verhaal. Dan had ik liever een donker sausje zoals bij Linkeroever hier gezien, om toch enige vorm van sfeer weer te geven. Haalt nog net de 2.5 sterren, al kan dat nog wel zakken naar 2 sterren...
Hannes791
Hoe komen jullie aan deze film? Heeft niet gedraaid in NL en ligt ook niet in de videotheek.
Nevermore
Deze film stak gratis bij het belgische weekblad P-magazine.
Leuke film met een verrassend einde
Metalfist
The Box Collector
Een standaard thriller met een raar einde, ik snap het nog altijd niet trouwens. Enige interessante stukken waren de moeder die zo zot is als een achterdeur. Echt spannend wordt het allemaal niet en ook deed het raar om een aantal Belgische acteurs Engels te horen praten.
Tarkus
Dit is de eerste internationale film die Lyne Renee (in België bekend onder haar echte naam Line Van Wambeke ("Kinderen Van De Windt")), nadat ze uit België is vertrokken om haar geluk te zoeken in Hollywood.
Ze doet het hier aardig goed, al hoop ik dat haar 2de film die met meer promotie onlangs in de zalen is verschenen 'The Hessen Affair", meer diepgang en beter zal gemaakt zijn dan deze prent, die ook zeer weinig aandacht heeft gekregen en bijna niet te verkrijgen is op DVD. (Ik heb hem gratis gekregen bij P-Magazine).
Ze doet het aardig in deze prent dus, wat niet kan gezegd worden van een rot in het vak, Margot Kidder, die een beetje aan overacting doet naar mijn mening.
Ook is de montage niet altijd goed gedaan en merk je af en toe toch wat amateurisme bij de makers van deze film.
Dat dit een co-productie is met België merk je aan de cast, met een 'figuurlijk' mooi optreden van (ook al Belgische) Marie Vinck en een kleine rol voor de Nederlandse acteur Victor Löw.
De relatief lage score is alleen te wijten aan het feit dat de film nogal rommelig is gemaakt, en het scenario toch een betere uitwerking verdiend.
Maar ik hoop van onze Belgische Lyne Renee nog meer internationale filmen te zien waar ze kan tonen wat ze echt in haar mars heeft.
film88888
Leuk geprobeert.
De Belgische Lyne Renee vond ik wel aardig spelen.
Ik kreeg het beetje te hard op men zenuwen van Margot Kidder (Ook om dat ik in het echt zo een mensen echt niet kan hebben !) Dus dat stoorde me wel enorm, en ja ook al is dat jammer want de vrouw speelt gewoon maar een rol.
Verder boeide Noah Segan me ook ni veel.
Het verhaal is standaard, maar toch leuk gevonden.
De flashback over de vrouw dat werdt verdronken vond ik wel knap gedaan (Vooral het camerabeeld)
Verder zien we ook de vlaamse Marie Vinck (uit Loft)
Dat wel een kleine rol heeft, maar er weer ongeloofelijk prachtig uitziet !
En ook 10minuten voor Victor Lowé waar de man zich mocht uitleven.
Spijtig van het rare einde (Wat ik niet echt snap)
Maar is wel leuk om eens gezien te hebben.
Dikke 2,5
Martin Van K
Het was allemaal maar een droom (of inbeelding zoals je wil). Lyne Renée is wellicht de reden waarom Harry's vader destijds zijn eigen vrouw verliet. Zij staat hier nu opnieuw symbool voor de vrouw die alweer een man afpakt in het leven van Harry's moeder.
michael1992
Kijk anders eens naar het bericht da voro u gepost was.
Elineloves
Bij de aftiteling zat ik echt: 'Jezus, wie heeft dit verzonnen.'
Onbevredigend, vreemd, saai...
Lyne Renee is een prachtige verschijning, wát een mooie madam. Ook leuk om Noah Segan nog eens te zien, na DeadGirl was ik hem uit het oog verloren. Goede acteur, hij blijft iets mysterieus en duisters hebben. Een bepaalde blik in zijn ogen, ofzo. Ook grappig om Victor Löw nog eventjes te zien.
Maar wat het verhaal betreft.. Mwoah. Deed me allemaal niet veel. Wazig gezever over heksen e.d. wist me niet goed te boeien. Te rommelig ook. Ik snapte het einde wel, maar razend enthousiast werd ik er niet van.
2.0* voor het acteerwerk en de mooie Lyne.
Clapboy
Vond het een goede film met een verassend einde en spannende/mysterieuze momenten. Goed acteerwerk door de acteurs en Margot Kidder stal de show natuurlijk.
Ook haar vriendin was wel over de top hilarisch vond ik haha.
Tarkus
Heb mijn score voor deze film toch wel verlaagd, want na het herbekijken van deze film ben ik toch niet meer zo opgetogen over het geheel.
Lyne Renee is oké, maar voor de rest is het maar pover en Margot Kidder blijft me irriteren in deze film, van haar was ik beter gewend (ze is ondertussen overleden).
Verder is het scenario ook niet veel soeps, dus maar beter vergeten deze film, tenzij je wil genieten van onze Belgische schoonheid
frans123
Wat een rare film...Meer comedy dan thriller. En een slechte acteurs. Die Belgische kan alleen maar acteren met haar borst(en) vooruit.
frans123
In Nederland loopt heel wat mooiers rond!!!

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie