• 9.369.514 stemmen

Geregisseerd door: Jérôme Anger

Met onder meer: Stéphane Freiss, Thierry Neuvic en Sara Martins

Gesproken taal: Frans

Plot Autopsy

Eric Mercadier is een 45-jarige politieofficier in Lyon. Hij is getrouwd met Anne, een 40 jaar oude psychologe en het koppel heeft een enigszins rebelse zoon van 16 jaar, Paco. Eric's privéleven wordt op zijn kop gezet op de dag dat hij Emmanuel Rivière, de nieuwe gerechtelijke expert, ontmoet tijdens een onderzoek. De twee mannen worden verliefd op elkaar op het eerste zicht...

Éric Mercadier

Sarah Ouaziz

Régis Lartigues

avatar van gauke

gauke

Spannende en geraffineerde thriller met een smaakvolle, zich ontwikkelende relatie tussen de twee mannelijke hoofdpersonen.

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Snelle franse film, echt een film waar je je aandacht bij moet houden en enigzins veel inbeeldingsvermogen moet hebben. Het ging mij te smooth allemaal, acteerwerk is goed. Minpuntje is dat sommige dialogen hier en daar wat rammelen.

avatar van gauke

gauke

Ik zag dat Movie-addicted de film had bekeken en ik besloot om 'm nog een keer te zien. Zoals ik hiervoor al vermeldde is deze ongewone tv-film (in de kern) over zelfacceptatie en hartstocht, spannend en geraffineerd, geen lichte kost. En zoals Movie-Addicted verwoordde: een film waar je inbeeldingsvermogen voor moet hebben en je aandacht bij moet houden. De mens is tot slechte dingen in staat en ik kan me voorstellen dat het verhaal je van je stuk kunt brengen. De regisseur is niet bepaald vleiend over homoseksuele relaties. De cast is sterk.