• 9.372.024 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Peter Herro

Met onder meer: Callie Ott, Nicholas James Reilly, Andrea Hunt

Plot Wtf!

"Seven friends, one survivor... spring break has never been so bloody."

Drie jaar geleden ontsnapte de tweeëntwintigjarige Rachel op het nippertje aan een brute moordpartij waarbij al haar vrienden vermoord werden. De afgelopen jaren heeft Rachel haar leven weer opgepakt totdat haar nieuwe vrienden samen met haar Spring Break willen gaan vieren in een afgelegen huisje in het bos. Eenmaal aangekomen lijkt de nachtmerrie weer van voor af aan te gaan beginnen wanneer Rachel en haar vrienden aangevallen worden door een moordenaar. Kan Rachel dit nog een keer overleven?

avatar van tattoobob

avatar van joshua1988

joshua1988

johan_sb2 schreef:

Lager kon ik niet gaan helaas

ja, een VETTE nul is hier zeker op z'n plek, met een cast die je pas echt de koude rillingen over je lijf bezorgt, want wat een zootje fakers allemaal, werkelijk niet één die voor acteur (m/v) kan doorgaan.

En het verhaal kan niet stompzinniger. Dat krijg je als je een zooitje ongeregeld met een paar waterpijpen, drank en lekkere wijven een week bij elkaar opsluit. En dan nog lijken de meeste contactgestoord. Ik trap er niet meer in!

avatar van XanderJ

XanderJ

Half puntje voor de dikke poster

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Wat een enorm slechte film is dit. Niet te geloven dat iemand deze shit maakt. Het acteerwerk is om te janken, er zit totaal geen spanning in de film, de effecten zijn om te janken en dan die teksten: het is niet anders in het begin dan totaal respectloos geleuter over piemels en tieten en meiden en weet ik veel wat nog niet meer. Echt: te slecht voor woorden. Een halve ster, omdat een nul niet kan. 0,5 *

avatar van Noodless

Noodless

Zeer irritante personages komen hier voorbij en wat een slecht acteerwerk van heel de cast.

Echt spannend wil het niet worden en de twist zie je al van ver komen. Snel vergeten. 2/10

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Wat een irritant slechte film is dit jom...Ik had mn verwachtingen al laag gelegd door de lage score hier, maar toch nog een 4/10 op IMDb (wel weinig stemmers daar ook) En het is al genoeg voorgevallen dat ik films met een lage score toch nog amusant of kijkwaardig vind...niet bij deze dus...hier was werkelijk niets positiefs aan...laagste score die ik hier kan geven dus 1/10