• 9.381.565 stemmen

Geregisseerd door: Prem Lalwani

Met onder meer: Nafisa Ali, Dharmendra, Girish Karnad

Gesproken taal: Hindi

Plot Aatank

Jesu en Peter zijn jeugdvrienden die leven in een kuststadje in India, waar ze leven van de visvangst. De gemeenschap wordt onderdrukt door een machtige gangster genaamd Alphonso. Jesu is een wees, terwijl Peter wordt grootgebracht door zijn oom en tante na het overlijden van zijn moeder. De bewoners van het stadje raken opgewonden, wanneer er zwarte parels worden gevonden. Zo ook Alphonso, die duikers dwingt om meer parels te vinden, waardoor het leven in de oceaan wordt ontwricht. Terwijl Suzy, de vrouw van Peter, geniet van het strand, verdwijnt ze plotseling. Na een zoektocht vinden ze enkele lichaamsdelen, het werk van een gigantische haai.

avatar van kirk douglas

kirk douglas

ondanks lang zoeken heb ik deze film nooit gevonden.

alleen op youtube een paar stukken gezien.

wat ik gezien heb was vrij curieus: een matig haaimodel afgewisseld door duidelijk in een bak met water opgenomen model van boot en een plastic haai die je in elke speelgoedwinkel kunt kopen.

deze film zal wel niet gouw goed verkrijgbaar zijn daar er nog geen enkele ondertitelde is opgedoken tot op heden.