• 9.370.370 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Jace Alexander

Met onder meer: Laura San Giacomo, Jane Kaczmarek en Annabella Sciorra

Plot Jenifer

"One moment changed her life. This movie will change yours."

Het drukke leventje van theaterproducent Jenifer wordt hardhandig tot bedaren gebracht als ze steeds vaker moe wordt en pijn heeft. Wanneer ze ALS blijkt te hebben, zoekt ze steun bij haar zussen.

Jenifer Estess

Dr. Richard Feldman

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Mooie film. Tranen gegarandeerd. Mooi om te zien dat ze altijd haar gevoel voor humor bleef behouden en dat de mensen om haar heen haar ook niet als een kasplantje behandelden.

Wat een verschrikkelijk, verschrikkelijk mens was die verpleegster zeg. Gruwelijk gewoon,

avatar van Decec

Decec

Een redelijke dramafilm....

Redelijke acteerwerk...

Niet zo mooi verhaal, maar wel zielig voor haar ziekte...

Geen breedbeeld, alleen 4:3

Geen aanrader...

avatar van b00ts

b00ts

Saai. Echte tv-film.

avatar van mikey

mikey

Just a joke from the soprano's

Christopher Moltisanti: You ever think what a coincidence it is that Lou Gehrig died of Lou Gehrig's disease? Tony Soprano: You're gonna make that same stupid joke every time that comes up?

avatar van trebremmit

trebremmit

mikey schreef:

Just a joke from the soprano's

avatar van s0njaa

s0njaa

Mmmm kijkt redelijk weg. De ziekte is natuurlijk vreselijk, maar ik vond t gedrag van de zussen eigenlijk nog erger. Wetenschap wordt ook verkeerd belicht

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Weet niet wat ik moet zeggen ...

je kon goed zien dat het acteerwerk was!

Ze kon eerst nog rijden met een rolwagen, maar 2 minuten later kon ze haar handen niet meer gebruiken om lippenstift op te doen. (dat is iets dat in het echt niet kan)

Ze laat later op die tentoonstelling iemand spreken omdat zij zogezegd niet meer kan praten, maar ...

eigenlijk heeft ze geen moeite met te praten (oké, het kan nog door stress zijn, maar dan nog ...)

Ze draagt een masker. (op haar neus?)

Ze zou altijd moeten verergeren, maar als ze het ene moment stikt als haar beademingstoestel uit de lader valt, kan ze het het andere moment weer normaal praten????!!!!

Ze kan geen handen meer om de nek van iemand leggen, maar!!! ze kan wel nog haar rolwagen duwen???

Ze hadden een middel gevonden tegen ALS: (met die stamcellen van de muizen) en de zussen vroegen aan één van die artsen wat hij moest doen en hij zei dat hij zich moest excuseren. want dat er wel een middel bestaat tegen ALS.

En ongeveer vijf minuten later hoor je één van de zussen zeggen van:

"als ze tegen dan al een remedie gevonden hebben"

ze hadden toch al een remedie?

en dat komt pas op het einde aan bod?

Er is een moment geweest dat ze bijna op sterven lag en op het einde van de film (ZONDER die spuit) was ze weer de levende, behalve dat ze niet kon wandelen,...

...

(zo kan ik nog uren doorgaan ...)

Als ze het beter hadden aangepakt, was het een beter verhaal geworden!!!!