• 9.371.006 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Mark Vasconcellos

Met onder meer: Lorin Davis, Curt Bonnem en Kay West

Plot Triple Threat

"Beauty, Brains, and Killer Personality"

De mooie Dina Lo Bianca krijgt een aanbieding die ze niet kan weigeren. Deze femme-fatale ontdekt een duister plot over moord, terrorisme en internationale intriges. Dina komt midden in het web van misdaad, terrorisme en verraad terecht. Hoe slaat ze zich hier doorheen?

Valt nog mee dat de tagline het niet over 'headlights' heeft.

avatar van Erwinner

Erwinner

30 sept. te huur, 30 nov. te koop o.v.

Kan er niet op wachten.

avatar van Phantasm

Phantasm

Wordt aangegeven dat dit een aktiefilm moet wezen, nou, er gebeurt erg weinig in, ik heb er betere gezien.

avatar van Noodless

Noodless

Een duister plot over moord, terrorisme en internationale intriges ?

Niet veel van gezien. Het verhaal wordt heel lang opgebouwd met saaie dialogen en handelingen die weinig of geen betekenis hebben. Ik denk b.v. aan het moment dat Dina Lo Bianca even een surfplank gaat lenen bij een koppel aan het strand om dat wat kunsten te vertonen. Wat was nu hier de bedoeling van?

En zo zijn er nog meer van die onzinnige momenten : veel rond toeren met de motor, constant bespieden met die verrekijker en het moment dat Dina op zoek gaat naar bewijzen in een huis waar ze zich achter een zetel verstopt wanneer de verdachte achter zijn bureau met computer gaat zitten, is echt een lachertje. Daarna krijg ze zelfs de kans om even een stuk van zijn broodje mee te nemen voor onderweg. Belachelijk.

Ook de samenkomst op het einde in het huis van de hoofdverdachte is een lachertje waarbij de uitwerking wel van een heel droevig niveau is. alé een puntje voor de stoere Dina en ééntje voor haar rondborstige tegenspeelster. 2/10 Huilen met de pet op.

avatar van Arleta

Arleta

Slecht verhaal, slechte acteurs en vreselijke regie.

Gauw vergeten.