• 9.370.360 stemmen

Geregisseerd door: Mouly Surya

Met onder meer: Ladya Cheryl, Donny Alamsyah en Kinaryosih

Gesproken taal: Indonesisch

Plot Fiksi.

Alisha (Ladya Cheryl) woont alleen in een groot en kil huis. Ze mist het gevoel van 'leven' tot ze het gefluit van Bari (Donny Alamsyah) hoort, wie haar met het fenomeen 'liefde' introduceerd. Alisha's achtervolging van liefde leidt haar naar een flatgebouw waar ze intrekt. Ze komt te wonen in de kamer naast die van Bari, waar hij woont met zijn vriendin Renta (Kinaryosih). De leegheid die Alisha eerder ervaarde wordt nu gevuld met gelach, liefde en de gevechten van haar buren. Ze probeert op elk mogelijke manier dichterbij Bari te komen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Wadjoe

Chill, nog een flick met Kinaryosih. Afgezien van de aanwezigheid van Kinaryosih, lijkt het me eigenlijk wel een leuke film als ik af ga op de synopsis en trailer.

avatar van gotti

Wie is die Kinaryosih?

Ziet er erg mooi uit, al lijkt de hoofdrolspeelster niet te kunnen acteren.

gotti schreef:

Wie is die Kinaryosih?

Haha, Kinaryosih ken ik van de film Claudia/Jasmine en bleek een uiterst mooie dame te zijn.

Het deuntje in de trailer vind ik trouwens geweldig. Het heeft iets onschuldigs, maar tegelijkertijd iets duisters.

avatar van aire.

aire.

Wow dit ziet er goed uit. Vooral dat laatste shot is werkelijk een lust voor het oog. Wat de trailer betreft, go twitch!

''...beautifully shot, designed with a keen eye for detail, and put together so rhythmically that it almost lulls you into missing the fact that the title character’s “love” for her neighbor is actually a dangerous and potentially violent obsession until it is almost too late...''

Wadjoe

Draait aanstaande zaterdag tijdens 't Cinemasia festival in Amsterdam. Spijtig genoeg kan ik er niet bij zijn, en dat na het lange zoeken naar subs voor deze flick...