• 9.373.117 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Marcel Sarmiento

Met onder meer: Malin Åkerman, Brendan Hines en Kevin Sussman

Plot Heavy Petting

"Both these guys are out to win her heart... and it's gonna get ruff."

Wanneer Charlie Daphne ontmoet, het meisje van zijn dromen, verwacht hij nooit dat hij zich een weg voorbij haar lievelingshond 'Babydoll' zal moeten vechten om haar te pakken te krijgen. Maar net als het er op lijkt dat hij het dier niet kan verslaan, gebeurt er iets onverwachts: Charlie begint zelf op de hond verliefd te worden, denkende dat hij in de eerste plaats nooit echt een meisje nodig gehad heeft. En nu, terwijl hij uithangt met de 'man's beste vriend', moet hij worstelen en schipperen om zijn verhouding met Daphne gaande te houden, of anders kan hij beiden verliezen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Dooz

Dooz

Doorsnee filmpje, wel aardig maar niet bijzonder

avatar van eppy

eppy

ooh sick!!!

Wat een verhaal. . En die poster en titel er bij ook. .

avatar van Aapje81

Aapje81

Ik was vandaag erg in de stemming voor dit type film en ben er daarom maar eens lekker voor gaan zitten. Bovendien zie ik Malin Akerman graag. Tel daarbij wat leuke hondjes en een sufferd en je hebt een leuk sympathiek filmpje. De dialogen waren niet altijd even goed. Het acteerwerk was ook niet geweldig. Vaak had ik zelfs het idee dat de cruciale chemie tussen de hoofdpersonen volledig ontbrak maar desondanks slaagt de film er wel in om je met een feelgood gevoel achter te laten en daar was ik deze avond net naar op zoek. Dus daarom een kleine voldoende.

avatar van xEllen

xEllen

woow, ik vond dit echt een slechte film.. :S ik vond er echt nix aan.. ik viel zo wat in slaap.

*0,5

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

De hond op de foto is erbij gefotoshopt. En dat verhaal erbij nemende... Ik sla dit maar over.

avatar van Goldenskull

Goldenskull

Charlie begint zelf op de hond verliefd te worden

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Hehe.

avatar van Noodless

Noodless

Gelukkig had ik het verhaal niet op voorhand gelezen en het is inderdaad op dat onverwacht moment dat de film belachelijk wordt. Maar gelukkig is er dan ook wel wat tijd verstreken en zijn er een paar grappige scènes met Charlies vriend en Babydoll al gepasseerd. 5/10

avatar van Dk2008

Dk2008

Grappig filmpje. Begint tamelijk slapjes maar zodra Babydoll in het verhaal komt wordt de film wel leuk. Vergezocht natuurlijk met dat hij verliefd wordt op de hond maar ik kan de humor er wel van inzien. Film blinkt niet uit van bijzonder goed acteerwerk of een sterk verhaal maar het is toch wel een aparte romantische komedie i.p.v. weer zo'n duizend in dozijn romcom die ik zo langzamerhand tot ververvelens toe heb gezien. De opnamen van Babydoll tussendoor zijn grappig en het verhaal wordt ook op een vermakelijke manier neergezet met vaak toch heel leuke scènes. 4.0.

avatar van Phantasm

Phantasm

Matige komedie, echt veel valt er niet te lachen.