• 9.370.314 stemmen

Genre: Familie / Avontuur

Alternatieve titels: No Network / Geen Bereik

Oorsprong: IJsland

Geregisseerd door: Ari Kristinsson

Met onder meer: Brynhildur Guðjónsdóttir, Margrét Ákadóttir en Þórdís Hulda Árnadóttir

Gesproken taal: IJslands en Frans

Releasedatum: 5 februari 2009

Plot Duggholufólkið

Kalli groeit op in de buitenwijken van Reykjavik bij zijn moeder. Hij is gewend aan een leven via schermpjes: films, televisie en computers. Als hij met kerstmis naar zijn vader vertrekt in het verre noorden, komt hij er al snel achter dat het daar anders aan toe gaat. Geen internet, geen schermpjes, geen bereik.

avatar van icarus

icarus

Voor kinderen een behoorlijk spannende film. Voor volwassenen (althans, voor mij) ook goed om naar te kijken.

avatar van Ezra

Ezra

Vandaag gezien op cinekid, best een leuke film, veel kinderen vonden hem ook heel leuk, een kanshebber voor de publieksprijs!

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk tussendoortje, mooi om te zien, vooral voor kinderen.

avatar van stinissen

Best aardige voor kinderen super spannende jeugd/familie film ook het acteren was dik inorde de film was ook te genieten voor de ouderen onder ons.