• 9.234.692 stemmen

The Perfect Assistant (2008)

Mystery / Thriller | 90 minuten

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: Douglas Jackson

Met onder meer: Josie Davis en Chris Potter

Plot The Perfect Assistant

Rachel is de perfecte assistente voor haar baas Paul. Ze maakt lange dagen en zorgt ervoor dat Paul alles krijgt wat hij nodig heeft. De reden waarom ze dit doet, is dat ze heimelijk verliefd op hem is. Met hem wil ze het perfecte gezin vormen, ware het niet dat Paul dat al heeft. Toch is dit voor Rachel geen belemmering om binnen te dringen in Pauls leven.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van jackowacko36

jackowacko36

een film van 13 in een dozijn, niet verrassend dus, hij was niet slecht maar al als je twijfelt om hem te gaan kijken zou ik hem laten staan er zijn betere.

avatar van eldorado

eldorado

Deze heeft veel weg van the hand that rock the cradle.

Deze film is van een minder niveau maar nog net het aanzien waard

avatar van stinissen

Gemiddelde RTL 4 film met een wel uitstekende Josie Davis.

avatar van mattjo

mattjo

soapserie film als je ervan houdt ik niet dus , mwa een 2

avatar van han de barman

han de barman

Ik heb een keer een geflipte vriendin gehad die net zo'n blik in haar ogen had als deze assistente. Erg goed gespeeld dus! haha...

avatar van MarkB

MarkB

Voorspelbare film. Goed acteerwerk van josie davis maar verder niet echt boeiend.

avatar van LucaBrasi

LucaBrasi

3 sterren. TV film

avatar van carla41

carla41

han de barman schreef:

had je mischien iets ondeugends gedaan beste barman

avatar van Botje1970

Botje1970

Ik vond het zonde van mijn tijd. Fatal attraction zonder spanning

avatar van losbandig

losbandig

De noemer 'mystery' is mij onduidelijk en thriller is veel te positief.. ik had geen recenties gelezen maar vond heel vaak dat het veel meer uitgediept kon worden. Elk spannend moment was het gewoon nét niet.

Vond het ook jammer dat sommige gebeurtenissen en personages zomaar voorbij waren, zoals het ziekenhuis en later Nora .. voelde als afraffelen.

avatar van A.v.D.

A.v.D.

Film zonder enige diepgang.... Inderdaad zoals er al zo velen zijn...

avatar van flyer

flyer

Op zich wel een goed verhaal maar er zijn er al zoveel van. En die zijn beter dan deze film.

Vond de acteer prestatie juist middelmatig. Echt een B film. Telkens hoop je dat het echt spannend wordt maar dat is wachten tegen beter weten in

avatar van komerad

komerad

Zeer middelmatige film.

Echt zo'n slechte film heb ik zelde gezien.

man o man wat een pulp, wat een afgang, lijkt gebaseerd op iets uit de boeketreeks. Ongeloofwaardig gepruts van de hoogste orde. En met hoog rtl4 gehalte. Zonde van je tijd.

avatar van la linea

la linea

Heb een hekel aan strijkwerk, dus meestal wordt er een filmpje opgezet. Dit keer was het strijken van een dekbedovertrek interessanter dan de film...

avatar van The Scorcher

The Scorcher

Niet zo slecht.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 1994 stemmen

In mijn ogen is de film werkelijk in zijn opzet geslaagd en dat is de obsessieve geest van de assistente weergeven. De film is vrij voorspelbaar en standaard, maar toch niet zo standaard dan de titel doet vermoeden.

Je weet wel die tv-thrillertjes zoals the perfect wife, the perfect marriage, the perfect husband waar iedereen het loodje moet leggen omdat ze ergens achter komen. Neen, zo draait de film grotendeels niet uit. Dus zulke verwachtingen zul je moeten bijschaven, anders kan het een zure kijkervaring opleveren zoals de meeste bovenstaande filmkijkers ervaren hebben.

Toch is de film aangenaam om te kijken. Het draait allemaal om het obsessieve denkbeeld van Rachel. Hoe ver ze kan gaan om eigenlijk iemand te verplichten om van haar te houden. Hoe ze de leefwereld van haar droomman al sluipend binnendringt.

Op het einde krijgen we dan natuurlijk wel wat meer spanning, de tv-thriller climax zullen we zeggen. De film is niet slecht eigenlijk. Maar echt pure evil krijgen we bijna niet te zien, verwacht dit ook niet. Alles staat in verbinding met haar obsessie voor haar baas, dus meestal wordt het beperkt met wat listige streken om haar doel te bereiken.

Geen must see, maar de zieke geest van Rachel komt mooi naar boven. Opzet geslaagd, al draait hij een beetje anders uit dan soortgenoten met gelijkaardige titels.

avatar van tal1b

tal1b

b rommel

avatar van stinissen

In Duitsland bekend onder Secretary 2

De Poster is nog mooier en hotter als het orgineel