• 9.377.395 stemmen

Alternatieve titel: Swamp Zombies

Geregisseerd door: Len Kabasinski

Met onder meer: Brian Heffron, Jasmin St. Claire en Pamela Sutch

Plot Swamp Zombies!!!

"In Science, you have to make sacrifices..."

Een arts in een groot ziekenhuis ontwikkelt een serum om onlangs overleden mensen weer op te wekken. Wanneer zijn faculteit onder toezicht komt van de regering, moet de arts zo snel mogelijk zijn "patiënten" kwijtraken, zonder te weten of zijn serum werkt. De experimenten worden gedumpt in het nabij gelegen moeras, waar het serum inderdaad blijkt te werken en de "patiënten" weer tot leven komen.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Kinkt goed. .

avatar van Pestiis

Pestiis

wat een verschrikkelijk slechte film!

avatar van PietHeijn

PietHeijn

Dit is de slechtste film die ik ooit heb gezien. Bij dit soort films vraag ik me ook altijd af of hoe het kan dat de regisseur er tevreden mee was... Maargoed, deze regisseur zal wel een apart soort humor hebben. Ik heb hem zelf samen met vrienden gekeken, en op zich wel leuke avond geworden, omdat je de film lekker uit kan lachen, maar we hadden hem gehuurd, en dat was gewoon zonde geld. Ik raad dan ook iedereen aan die deze film wil gaan kijken hem gewoon te downloaden. Dit soort films verdienen het gewoon niet geld op te brengen.

avatar van Lui

Lui (crew films)

• 11900 stemmen

heb je echt helemaal gelijk in

avatar van Biglia

Biglia

PietHeijn schreef:

Artwork en plot zeggen bij deze film al veel...

avatar van Noodless

Noodless

Verschrikkelijk, armtierige horror met zeer slechte acteurs waarvan sommige echt nog een komische noot bezorgen aan de kijker.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Vermoeiend. Ik ga me soms wel eens afvragen in hoeverre een gebrek aan budget een reden is om dit soort films af te leveren. Een laag budget hoeft per slot van rekening niet perse een slechte film af te leveren.

Het leuke van dit soort projecten is dat je er als aspirantfilmmaker er volgens mij heel veel van kan leren. Maar laat dat dan wel binnenshuis. De twee uur die deze film duurt (!), zijn vooral heel erg vermoeiend.

Een paar grappige, groteske scenes met wat bloot erin zijn de enige lol die aan deze vermoeiende film te beleven is. Voor de rest veel te lange, slecht gechoreografeerde kungfuscenes en bordkartonnen decors en dito personages. Saai.

avatar van stoffel75

stoffel75

Om te huilen is dit, mensen die deze film kunnen uitzitten zonder op 'fast forward' te drukken, verdienen een medaille. Dit hou je niet voor mogelijk; een bende non-acteurs, belachelijke decors en belichting, iets wat moet doorgaan voor gore, abominabele muziek en waarschijnlijk een twaalfjarige als regisseur. Wil je deze zien, ik wens je veel sterkte toe.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Ik had al zo het vermoeden toen ik hem in de winkel zag liggen.. Ben blij dat ik hem heb laten liggen.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Laatst bij een vriend van me gekeken die hem jammer genoeg niet had laten liggen. Wat een verschrikking! (doordat het zo slecht is )

avatar van kirk douglas

kirk douglas

tegenover dit werkje waren nightmare city en nights of terror oscar producties. niet te geloven wat een rommel hoe kan zoiets op de markt verschijnen.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

OOPS! Net gekocht voor twee Euro... Nou jaaaaaaaaaaa...

avatar van yeyo

yeyo

Wow een film met drie uitroeptekens in de titel.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

de hoes zag er niet uit als een geweldige film, maar leek me nog wel een leuk zombie-lachfilmpje voor een keertje..

damn wat een teleurstelling..

overduidelijk de slechtste film die ik gezien heb, alles, maar dan ook echt alles is slecht aan deze film.. (behalve de douchescene dan), wie ik overduidelijk meen te herkennen uit dorm daze 2

0.5 omdat ik geen 0 kan geven..

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Deze film had nooit gemaakt mogen worden. Het is gewoon zeer amateuristisch werk. Soms is zelfs de lens van de camera niet schoon, zodat je maar de helft ziet! Niet dat je dan veel mist, integendeel; dit is wel 1 van de slechtste films die ik ooit in mijn leven heb mogen aanschouwen en geloof me: ik heb al wat films gezien!! Heb hem na 5 minuten versneld doorgespoeld gekeken, dan kun je soms nog eens lachen om het belachelijke camerawerk.

0,5 * (omdat lager niet kan)

Wilfred Genee

Een van mijn persoonlijke favorieten, toch geen aanrader voor de neutrale filmkijker.

2,5!

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Verschrikkelijk, zelfs die 1 euro die ik hiervoor gedokt had was echt te veel. Ik kijk graag naar B films, soms zitten er echt goeie tussen, maar dit is niet eens meer een B film te noemen. Dit is troep, geldverspilling van een talentloze regisseur. Alleen die douche scene van dat manwijf maakte die 90 minuten draaglijk!

0,5 *

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Schijnbaar gemaakt door een regisseur die net als ikzelf dol op de horror-puin uit de jaren zeventig en begin jaren tachtig.
Heeft nog net niet dezelfde charme daarvoor is het wat te "gewild" en te recent.
Eerste uur moet het voornamelijk hebben van topless-scenes (en de douchescene kan nog wel eens een klassieker worden. Siliconen!!!!!).
Tweede helft met weinig opzienbare/overtuigende zombie-aktie, maar met karate-boswachters.
Echt volgens mij is deze film gemaakt door een plaatselijk karate-klasje.
En dat betekent dat zelfs de zombies karateklappen uit gaan delen!!
Kortom: volslagen idiote rommel dit, maar met zekere charme bij tijd en wijle.

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1908 stemmen

Wilfred Genee schreef:

2,5!

Is dit als een raadsel bedoeld?

Wilfred Genee

Ik raad, vanuit persoonlijk perspectief zeker mensen aan de film te kijken. Dennoch wil ik niet voor eventuele missers aansprakelijk worden gesteld.

Maar raadsel? Kijken naar de film zal zeker al jou prangende vragen doen verdwijnen.

Doen dus!

avatar van JPSsr

JPSsr

Wat een miserabel slecht product.

Zelfs een eindexamen opdracht van een filmacademie, no budget gerealiseerd, wint het met een straatlengte verschil van dit gedrocht.

Acteurs en actrices die in de verte wel eens vernomen hebben dat je ook acteren kunt maar er niet achter kunnen komen hoe dat moet.

Geluid dat op de "set" live wordt opgenomen en versierd is met alle bijgeluiden die je maar wensen kunt.

Een verhaal dat slechts op heel weinig plekken een verhaallijn volgt.

Gevechtscenes die miserabel gebracht worden met een choreografie van lik m'n vestje.

Over het camerawerk zeg ik maar niets.

En dus een regiseur die maar gauw een andere baan moet zoeken.

Een -1 geven lukt niet

Als reclamefilm voor plastische chirurgie zou de beoordeling een +1 kunnen zijn. Voor de moeite.

Zelfs voor een low budget film is dit wel "very low"

JPSsr schreef:

Wat een miserabel slecht product.

Een verhaal dat slechts op heel weinig plekken een verhaallijn volgt.

Over het camerawerk zeg ik maar niets.

En dus een regiseur die maar gauw een andere baan moet zoeken.

Een -1 geven lukt niet

Zelfs voor een low budget film is dit wel "very low"

De filmposter en de naam samen zeggen toch al genoeg?

avatar van JPSsr

JPSsr

Ja, gewoon zinken laten.

Wilfred Genee

Nou ik moet zeggen, ik wacht al een tijdje met smart op deel 2.

Maarja dan heb je dat standaardgedoe bij een vervolg weer, dit deel lijkt me niet vatbaar voor een verbetering imho.

Thom1994

Het lijkt mij al een kunst op zich om een film te maken die zó vreselijk slecht wordt gewaardeerd. Laat staan een deel 2, die moet dan (zoals dat meestal gaat met films waarvan meerdere delen worden uitgebracht) nog slechter worden. Mijn complimenten als dat lukt.

Ik denk persoonlijk niet dat de reggisseur het in zijn hoofd haalt een tweede deel uit te brengen als hij bij deze film al zo erg heeft gefaald.

Wilfred Genee

Volgens mij was ie nog best trots op de film, op het hoesje van de DVD staat namelijk: "Amazing fight scenes".

Thom1994

Is deze film gereggisseerd door een zwakbegaafde of door een blinde?

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Wilfred Genee schreef:

Marketing is bedrieglijk ja.

Thom1994

Als ik dit in de winkel zie liggen, weet ik al voor 99,9% zeker dat het flop is. Ik zie meestal aan de inlays of een film goed is of niet. Best handig

Len Kabasinski

Ik zou zeggen, gewoon een keer een mini-marathon en alle 3 achter elkaar kijken