• 9.370.364 stemmen

Geregisseerd door: Piti Jaturaphat

Met onder meer: Than Thanakorn, Nattanun Jantarawetch en Sura Theerakon

Plot FB: Fighting Beat

"Fast. Hard. Deadly!"

Het is een gewone avond op het Phi Phi eiland, waar het gewone nachtleven luid en levendig is. Kem's vader wordt vermoord door een groep buitenlandse kick boxers. Kem is een wees geworden. Hij vindt dat hij schuldig is aan zijn vaders dood en begint in het diepste geheim met Thai boksen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van LugtenbC

LugtenbC

Er zit totaal geen verhaal in. Vechtscene's zijn ook niet bijzonder

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Er zit wel degelijk een verhaal in, en blijft boeien van begin tot eind. Dit komt mede door de verscheidenheid aan karakters, van fout tot grappig tot stoer. De vechtscene's zijn niet van het niveau Tony Jaa of Jet Li, maar zijn zonder special effects wel degelijk en leuk om te zien. En de boodschap van de film is ook niet verkeerd (Karma ) ,net zoals de soundtrack.

Leuke film!

avatar van dominion

dominion

Matig.

Er zit inderdaad een verhaal in en die is best wel leuk.

Maar waar we dit voor kijken zijn natuurlijk de gevechten en die vielen een beetje tegen.

Zijn nog wel erg leuk om te zien maar voor Thaise begrippen heel erg slecht.

Zit meer een beetje op het niveau van een Jean Claude van Damme film en de gevechten uit een film van Steven Seagal zijn zelfs beter.

Maar heb me alsnog hier wel prima mee vermaakt en het is gewoon erg doorsnee.

Wel leuke personages hier in de film en erg wordt wel degelijk goed geacteerd.

Maar het is meer drama en de soundtrack is veel te vrolijk.

Dus ik had eigenlijk meer gehoopt op een lekker duistere en erg gewelddadige actiefilm net als Ong-Bak of Tom Yum Goong.

Hier viel dus werkelijk geen druppel bloed.

Ook geen verbluffende stunts gewoon schoppen en slaan.

Wil Muay Thai Chaiya nog zien en denk dat die stukken beter is maar gewelddadiger is Chaiya sowieso.

Dit was leuk voor een keertje en als je een actiefilm met je kinderen wilt zien is dit een prima film met weinig harde geweld.

2,5.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Vanavond herzien, ivm. kijken beide kijken beide vervolgen in de Fighting Beat trilogie. Blijft een matige film volgens thaise maatstaven. Heb mij er mee vermaakt, maar ik heb vanavond ook deel 2 gekeken en die is zeker vele malen beter dan het eerste deel. Binnenkort ook ff deel 3 kijken.

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1980 stemmen

Mooie Thaïse meiden, een lekker vakantiesfeertje aan zee en in de bar op het strand. Maar het verhaaltje boeit niet, de gevechten zijn heel amateuristisch en deze film lijdt onder het low budget. De acteerprestaties zijn op erg laag niveau. Er zitten wel duidelijk enkele jongens bij die kunnen kickboksen, maar de gevechten zijn veel te slecht gefilmd. Je ziet sommige personen echt staan wachten tot ze aan de beurt zijn om tot actie over te gaan, en de meisjes worden nooit geraakt. Ik krijg er wel zin van om weer op reis te gaan.

avatar van Phantasm

Phantasm

Film met een aan aardig verhaal, kijkt lekker weg.