• 9.370.399 stemmen

Geregisseerd door: Dennis Yu

Met onder meer: Kent Cheng

Gesproken taal: Kantonees

Plot San Gau

Broer en zus, Wah en Ling, gaan met drie vrienden kamperen. Het uitje neemt een dramatische wending wanneer ze vijf criminelen tegen het lijf lopen die zich schuil houden. De vijf criminelen bedreigen en mishandelen de vakantiegangers op een vreselijke wijze en weten na afloop ongrijpbaar te blijven voor de politie. De vader van Wah en Ling besluit daarom het recht in eigen hand te nemen.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Erg leuke, soms wat knullige exploitation film die erg beinvloedt is door Deliverance, The Hills Have Eyes en Last House on the Left.

Deze Hong Kong variant heeft echter niet dezelfde stootkracht als voorgenoemden, maar het is wel een aanrader voor al wie houdt van dat soort films.

Het geweld is niet al te overdreven, maar wie problemen heeft met dierenleed moet deze overslaan.

De Engelse dub is soms erg grappig en daardoor zou ik wel eens de originele versie willen zien, als die er is.

Hier een trailer:

Hong Kong Cinemagic - The Beasts - hkcinemagic.com

avatar van perceived

perceived

Tsja. Best een leuk filmpje inderdaad. Persoonlijk blijf ik echter zwaar moeite hebben met de klanken van Aziatische talen Chinees is daarbij voor mij denkelijk het toppunt