• 9.370.364 stemmen

Three Guns for Texas (1968)

Western | 99 minuten

Genre: Western

Geregisseerd door: Earl Bellamy en David Lowell Rich

Met onder meer: Neville Brand, Peter Brown en William Smith

Plot Three Guns for Texas

"The Manhunt That Set Texas Ablaze!"

Reese Bennett, Chad Cooper en Joe Riley zijn drie Texas Rangers die gestationeerd zijn in Laredo. Op een dag verwachten zij bezoek van de pompeuze jurist Clendon MacMillan uit het oosten, die Texas wil civiliseren en de wetgeving wil moderniseren. Daarmee heeft MacMillan al negen jaar goede ervaring in New Hampshire. Wanneer MacMillan door de drie Texas Rangers op een reis begeleid wordt, worden zij aangevallen door de indiaanse "outlaw" Linda Little Trees en haar bende. Linda Little Trees weet te ontsnappen, maar de Texas Rangers achtervolgen haar en worden onderweg nog vergezeld door de eeuwige pechvogel Cletus Grogan. Linda Little Trees wordt gevangen en met behulp van Cletus, die verliefd op haar is geworden, weet ze te ontsnappen en zij neemt hem vervolgens gevangen. De Texas Rangers moeten nu achter Cletus en Linda Little Trees aan.

Texas Ranger Reese Bennett

Ranger Willy G. Tinney

Banker Irwing

avatar van mr rumson

mr rumson

Wie de western serie Laredo nog kent of ooit heeft gezien .

Die zal met deze western wel aan zijn trekken komen en daar zal het een feest van herkenning voor zijn .

Ik ben zelf niet bekend met deze serie en voor mij was dit een flauwe western.

De humor komt nu oubollig over maar je moet ook van dit soort humor houden.

Ook de actiescènes zijn te matig even als het acteren .

Kortom leuk om een keer gezien te hebben en om ongeveer een idee te krijgen hoe deze western serie er uit ziet .