You Move You Die (2007)
Geregisseerd door: Ketzal Sterling
Met onder meer: Ketzal Sterling, Julian Harrison en Patrick Clarke
4,6 (576)
Plot You Move You Die
Mike heeft het juiste meisje, de juiste tijd en plaats. Het enige dat hij mist is de trouwring. Vlak voordat hij zich met zijn vriendin (Emma) wilde verloven, is de ring namelijk gestolen. Hij is wanhopig om de ring terug te vinden. Hij en zijn vrienden hebben nog maar één uur om de ring terug te vinden voordat het te laat is en Mike zijn afspraakje met Emma mist.
Cfour
Dat begrijp ik ook nooit en dan nog wel met zoveel sterretjes. Dan moet je toch wel iets te vertellen hebben.
thomas82
waarschijnlijk de gene die hem heeft toegevoegd met vriendjes!
Gebeurd vaak bij ftd, toevoegen en dan mensen laten stemmen..
wel jammer zie nu al 8 stemmen.maarja de meerderheid qua menigen over de film (ontopic) zal genoeg terwege brengen
henkula
In het begin van de film staat er M/ph en niet Km/ph, moest ook wel even aan het linksrijden wennen. Matig kommentaar hier, we hebben het wel gezien denk ik, het dom neerknallen van mensen, beetje onzin allemaal, zeker de politie overmacht aan het eind die het moet opnemen tegen de boevenbende
schaap140
vreemde komedie maar heb wel dubbel gelegen. gewoon leuk om te zien hij krijgt van mij.... even denken.... tja.... dat zal een 3 of een 3,5 krijgen... kan er niet tussenin gaan zitten hè met een 3,3 ofzo? hahaha...
omdat het zo'n heerlijk einde heeft krijgt hij toch een 3,5 van mij
Ik vond het zeker wel een grappige film, het einde had ik echt niet verwacht!
animalkrullie
Ongelovelijk dat deze prul van een film zo'n hoge waardering krijgt.
De film gaat helemaal nergens over, het acteerwerk is teenkrommend slecht.
De muziekkeuze is het beste van de film.
Van minuut 1 tot aan de laatste minuut met de mond open bekeken, wat is dit SLECHT!!
0.5* omdat je niet lager kan stemmen, helaas......
dartviper
Ben het met animal eens.
Deze film is echt slecht... Zal even wat punten op noemen:
- Camera werk: Zo ontzettend slecht. Vaak leek het wel of er gewoon een dronke lap uit het cafe is gepikt en een camera in de handen is gedrukt met de bedoeling dat dat de nieuwe camera man is.
- Acteren: Ja.... Stelletjes amateurs... Het leek wel of dit een studenten project is geweest want zelfs de figuranten acteerden in het 1 maal voorbij lopen beter dan de hoofdrol spelers in de hele film.
- Komedie: Welke komedie?
- Wiseelen van scene's: Ja hoe moet dat ok al weer?
Kortom in mijn ogen een uit de hand gelopen studenten project die een of andere dronken producer heeft gevonden om hem op de markt te brengen.
Dit is zekers een van mijn slechtste films ooit. Ik heb mezelf na een uur uit mijn leiden verlost en hem er toen maar af gezet geef hem echt een 0.5 punt.
MR J 1987
In mijn mening gewoon simpel weg de meest GENIALE komedie die ik heb gezien en nee dit was zeer zeker niet de eerste komedie. kan niet anders dan 5 sterren geven voor deze film met cockjams, cockjocky's en de hot chick ratio discussie
RickZ
Waanzinnige actiekomedie (soort roadmovie) uit Nieuw-Zeeland. Het verhaal is vreemd maar daardoor wel leuk. Met een paar sterke dialogen en one-liners.
Filmtechnisch goed: veel lange scenes in 1 keer opgenomen met een losse camera zonder dat het vervelende schokkerige beelden oplevert. Je waant je nu samen met die gasten op pad, zeer effectief dus. Ook de split-screens zijn functioneel, en leuke bekende rustige muziek als een soort tegenpool voor de soms grove actie.
Moeilijk beoordelen, maar toch allemaal zeer vermakelijk en orgineel: 7,5 dus 4 *.