• 9.372.292 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Ron Underwood

Met onder meer: Jenny McCarthy-Wahlberg, Ivan Sergei en George Wendt

Plot Santa Baby

Mary is een succesvolle jonge vrouw en daarnaast de dochter van de Kerstman. Wanneer haar vader ziek wordt, keert Mary terug naar de Noordpool, en laat ze haar huidige leven en werk achter, om het werk van haar vader over te nemen. Hierbij zit ze vol ideeën om het familiebedrijf van de 12de eeuw naar de 21ste eeuw te brengen. Maar daar zitten de elven, en haar vader, niet om te springen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Een standaard cliché kerstmisfilmpje die het moet hebben van de naam Jenny McCarthy. Op zich niet slecht geacteerd en er zit kerstsfeer in maar verder heeft het weinig om het lijf. Een simpel onorigineel verhaal, matige humor, stereotiepe personages, … Een krappe:

2,5 sterren

avatar van ajacied1982

ajacied1982

Heb deze film gister avond laat gekeken maar ik vond hem erg leuk jammer dat hij na Harry Potter kwam maar deze krijgt van mij 5 sterren

avatar van ILDIB

ILDIB

nooit grappig, te overdreven en dus niks aan. Top of all, mccarthy ziet er ook nog 90% van de film beroerd uit..

avatar van Norma

Norma

Qua aankleding is dit nou eens een tv-film die wél een beetje zijn best heeft gedaan. De noordpool ziet er leuk en gezellig uit met al zijn elfjes en sneeuw en had zonder de met haar hoofd in de bleek gevallen McCarthy en haar cliché business-en liefdesperikelen best een aardige setting voor een gezellig familiefilmpje kunnen zijn. Met de nadruk op had kunnen zijn, want helaas is Santa Baby een on-origineel verhaal zoals we in dit genre al te vaak hebben gezien.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Een beetje moeilijk te beoordelen. Opzicht ging het nog wel, maar hier en daar zat de film toch verkeerd. McCarthy doet het wel leuk en inderdaad de noordpool zag er goed uit. De film had wat meer geslaagde grappen mogen hebben dat zeker. Maar de sfeer maakt het toch nog kijkbaar.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Ik ben simpelweg gewoon gek op Kerstfilms en dit was er weer een die erg leuk was.

Natuurlijk niet de beste, zeker van verre weg niet, maar, kijk baar.

avatar van carlak

carlak

Ik zou de film een lage waardering willen geven omdat iki me stoorde aan het tijdstip waarop SBS hem uitzond : begin van de nacht. Dan zit je toch niet op een kinderfilm te wachten.... maar daar kan de film an sich niks aan doen dus toch maar 3 sterretjes...

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Simpel en voorspelbaar verhaal, maar goed uitgevoerd.

Aardige comedy, al is het nergens héél grappig. Prima kerstsfeer ook. *3

avatar van 606

Dit is dan misschien niet top, maar wel continu kerstsfeer zoals het hoort te zijn.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1948 berichten

Deze film was 'aardig' maar best wel flauw. Jenny en de mannen zagen er wel goed uit, dus dat verveelt niet zo snel. Maar het verhaal was really boring. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

avatar van Phantasm

Phantasm

Nee, dit was niet echt geweldig allemaal, je moet er van houden, voor de liefhebber.