• 9.374.037 stemmen

Recipe for a Perfect Christmas (2005)

Komedie / Romantiek | 95 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Alternatieve titel: Smothered

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Sheldon Larry

Met onder meer: Christine Baranski, Carly Pope en Bobby Cannavale

Plot Recipe for a Perfect Christmas

"This holiday season taste the love"

JJ, een jonge en ambitieuze voedselrecensent staat op het punt om een grote stap voorwaarts te zetten in haar carrière wanneer haar moeder Lee onverwachts voor de deur staat. Sinds het overlijden van haar vader zijn ze van elkaar vervreemd omdat haar moeder bij de eerstvolgende kerstmis niets meer van zich liet horen. Lee doet echter haar best om de schade in te halen maar JJ heeft belangrijkere zaken aan haar hoofd. Op dat moment leert JJ de aantrekkelijke chef-kok Alex kennen die graag wil dat ze zijn restaurant bezoekt en recenseert. Hij heeft dringende goede publiciteit nodig want hij is bijna failliet. JJ sluit een deal en belooft zijn restaurant te bezoeken maar in ruil moet hij uitgaan met Lee. De afspraak lijkt goed te lopen tot JJ vaststelt dat ze zelf ook iets voor de charmante Alex begint te voelen.

avatar van Micromaniac

Micromaniac

Als iemand weet waar en of deze film (liefst DVD met NL sub) te koop is, hoor ik graag van deze persoon.....

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Het is een televisiefilm en heeft geen DVD release gehad. Je had 'm het best gister kunnen opnemen. Misschien wordt 'ie de volgende Kerst weer uitgezonden en kan je 'm dan opnemen

avatar van Micromaniac

Micromaniac

Heb hem gezien op tv, maar wil hem op DVD hebben..

Hopelijk komt er nog eens een DVD release...:)

Lekkere feelgood movie. Een beetje cliché, maar wel leuk.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Kerstfilm als zovelen: slecht geacteerd, weinig origineel, voorspelbaar als de pest, goedkoop gefilmd, etc. Ik sla het liever over, maar kennelijk is er volk voor te porren, getuige de enorme hoeveelheid aan nieuwe kerstfilms die uitgebracht worden.

avatar van Norma

Norma

Vervelende kerstfilm, die het etiket "kerst" alleen maar draagt omdat de één of andere tuthola een deadline heeft voor kerst. Geen fijne sfeer, geen komedie, wél een vervelende moeder en een saai en voorspelbaar verhaal. Vooral de passieve houding van de dochter t.o.v. moeder's kuren overschrijdt op een gegeven moment de geloofwaardigheids-en irritatiegrens. Ik heb hem met moeite af kunnen zien.

avatar van Katharina

Katharina

Het is geen goede film, maar dat wist ik van te voren, maar hij was verder best wel entertaining voor een keertje. Maar ik vond het geen kerstfilm.