• 9.372.320 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Alex Simmons

Met onder meer: David Giuntoli, Flula Borg en Claire Coffee

Plot Buddymoon

Een voormalig kindacteur wordt enkele dagen voor de trouwerij gedumpt door zijn verloofde. Zijn Duitse getuige neemt hem desondanks mee voor de huwelijksreis. Ze vertrekken naar de wildernis van de afgelegen bergen van Oregon. Hier moet hij zijn liefdesverdriet verwerken.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Slechte komedie met een slap verhaal over twee vrienden die gaan backpacken in de natuur nadat één van hen is gedumpt vlak voor zijn huwelijk. Er wordt zeer matig gespeeld en van humor is nauwelijks sprake, zijn nichterige Duitse vriend die constant domme opmerkingen maakt moet voor de vrolijke noot zorgen maar is totaal niet grappig. Lekker overslaan zou ik zeggen.

avatar van keimpeS

keimpeS

Geen geweldige film, maar heb me ook niet verveeld waarschijnlijk ook wel door korte speelduur. Als de film voorbij is kom je wel tot de conclusie dat het nergens over ging!