• 9.113.731 stemmen

Ram Gopal Varma Ki Aag (2007)

Actie / Avontuur | 165 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: India

Geregisseerd door: Ram Gopal Varma

Met onder meer: Amitabh Bachchan

Gesproken taal: Hindi

Plot Ram Gopal Varma Ki Aag

Twee veroordeelde kleine criminelen, Heero en Raj, worden door een agent gerekruteerd om wraak te nemen op Babban Singh. Die was verantwoordelijk voor de moord op de familie van de agent, en heeft hem ook verminkt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Inspector Narsimha

Heerendra 'Heero' Dhaan

Durga Devi

Rambhabhai

Gypsy Singer (onvermeld)

Gypsy Dancer (onvermeld)

avatar van aryan

aryan

Ik heb gehoord dat deze remake een stuk slechter is dan het orgineel. Alleen Amitabh Bachchan speelt goed. Is deze toevallig al uit op DVD?

aryan schreef:

Een persoon uit Maarssen, iets van Singh.. ofzo, zegt stellig dat hij Sholay 'wel goed' vond. Dus misschien moet ik even verder gaan kijken dan alleen het eerste stukje, hihi.

aryan schreef:

In een hindoestaanse videotheek is deze film al verkrijgbaar jah. Kost niet eens zo veel, minder dan 3 euro, dacht ik. Want meestal kan je 5 films voor een tientje halen, en dan ook nog recente films!

avatar van aryan

aryan

tn2543 schreef:

maar is hij wel deze 3 euro waard of kan ik beter 5 andere films uitzoeken. Er komen jaarlijks iets van 1000 Bollywood films uit, is er buiten het feit dat dit een remake van Sholay is nog iets bijzonders aan deze film?

tn2543

Ik denk dat het wel de moeite waard is, om op zijn minst even een kijkje te nemen. 3 euro, daar kan je 2 karaila's, en 1 bos kouseband voor kopen, maar je geld uitgeven voor een dvd kan nooit kwaad natuurlijk.

tn2543

Ik heb de film nog eens goed bekeken, en ben tot de conclusie gekomen dat het eerste deel, Sholay, 100 malen beter is.

In deze film is de nadruk téveel gelegd op Gabber Singh en wordt de vriendschap tussen de vrienden niet echt goed in beeld gebracht, en juist dat was dé formule van het eerste deel.