• 9.112.048 stemmen

La Sfida dei Giganti (1965)

Avontuur / Fantasy | 91 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titel: Hercules the Avenger

Oorsprong: Italië

Geregisseerd door: Maurizio Lucidi

Met onder meer: Reg Park, Gia Sandri en Giovanni Cianfriglia

Gesproken taal: Italiaans

Plot La Sfida dei Giganti

De Godin van de Aarde, Gea, wil wraak plegen op Hercules. Ze ontvoert zijn jonge zoon Xanto. Terwijl onze held in haar rijk van de duisternis afdaalt om hem te bevrijden, verovert Gea's zoon Anteo het koninkrijk van Syracuse. Met de gigantische macht van de Griekse mythologie leveren de twee reuzen een laatste strijd en onder de ruïnes van Syracuse ervaart Anteo de krachtige woede van zijn rivaal...

logo tmdbimage

avatar van Brix

Brix

• 19393 berichten

Een knip en plakwerkje, samengesteld uit fragmenten van twee andere Hercules films met Reg Park, plus toevoeging van "originele"opnames.

Triest dat daarvoor misbruik gemaakt moest worden van de beste Hercules acteur ooit, want dat blijft Park voor mij in ieder geval.