• 9.376.060 stemmen

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: Jonathan Yudis

Met onder meer: Sean Andrews, Darrell Sandeen en Mary Carey

Plot Pervert!

"The Most Outrageous Movie Ever!"

Een jongeman brengt de zomer door op de afgelegen woestijnranch van zijn extreem religieuze vader, in de hoop van zo hun vervreemde verhouding te herstellen. De vader blijkt echter een psychotische gek te zijn geworden. Een serie van gruwelijke moorden lijken de zomer van James te gaan verknallen, al kan hij zich optrekken aan aantrekkelijk vrouwelijk gezelschap, waaronder een lesbische verpleegster.

avatar van FillumGek

FillumGek

Een jaar of zes of zeven geleden zag ik de eerste trailer van deze film. Ik was toen aardig enthousiast want de trailer beloofde naakt, horror en komedie. Zag er allemaal erg geinig uit, maar waarschijnlijk was ik verblind door de koplampen van de dames want buiten dat stelt het allemaal erg weinig voor. Da's verrassend.

Tijdens het zien van het intro had ik eigenlijk al geen zin meer. Het verhaal slaat werkelijk nergens op. Nu is dat niet de intentie gezien gezien de gestalte van de werkelijke moordenaar maar het is ook niet echt grappig of boeiend. De film moet het vooral hebben van de blote meiden die her en der uit de grond schieten en zelfs in de scene-overgangen even hun krent laten zien. Persoonlijk vond ik de meiden nu ook niet werelds, zoals een aantal hier juist wel vinden.

De acteerprestaties zijn van het niveautje natte dweil en de gore is absoluut niet indrukwekkend. Special effects zijn lachwekkend, zelfs Evil Dead heeft betere stop-motion. En dan die geluidseffecten, enorm kinderachtig en irritant. Afgezien van één of twee leuke scenes en wat tieten is de film mislukt te noemen. Zo slecht dat ie goed is? Dit keer niet.