• 9.176.530 stemmen

Genre: Drama / Komedie

Geregisseerd door: Randall Miller

Met onder meer: Alan Rickman, Mary Steenburgen en Danny DeVito

Plot Nobel Son

"Keep your eyes on the prize."

Als Eli Michaelson de Nobelprijs wint, lijkt zijn ideale leven helemaal compleet. Zijn vrouw en zoon denken daar echter anders over. Het gedrag van Eli staat ze allerminst aan en beiden ergeren zich mateloos. Als de zoon op de avond dat zijn vader de Nobelprijs ontvangt gekidnapt wordt, eisen de kidnappers twee miljoen, oftewel het geld van de Nobelprijs. Tot overmaat van ramp weigert Eli het geld te betalen en er ontstaat een crisis.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Sgt. Bill Canega

Beth Chapman

avatar van jippie2010

jippie2010

Ik kon eli en professor snape niet uitelkaar houden...

maar lekker wegkijk fimpje die redelijk goed inelkaar zat *3.0

avatar van hdehoon

hdehoon

Ik heb mijn mening helemaal moeten bijstellen (omlaag) nadat ik hem nog eens zag. Eigenlijk staat de onsympathieke rol van Rickman me tegen, hoewel hij het goed speelt. Toen ik hem de eerste keer zag, vond ik de plottwists wel leuk, maar nu vind ik het een verhaal dat alle kanten op gaat en nergens echt interessant is. Flauwe humor kan de film ook niet redden. Een beetje aanstellerig allemaal. Van 4 terug naar 2 sterren.

avatar van missl

missl

Vermakelijk filmpje waarin Alan Rickman de show steelt, wordt richting het eind wel wat te veel van het goede.

avatar van frans123

frans123

Rare film , met een gek verhaal, die leuk probeert te zijn maar het niet is. Een cocktail van drama, thriller , komedie werkt niet. Ik ben over de helft en zap naar het einde morgen. Geweldige rol van Rickman die een draak van een vent heel overtuigend neer zet.. De andere acteurs zijn vulling wat de film doet neigen naar een b film

Jongeren hier zullen Robert Culp in een bij - bij rolletje , niet kennen. Robert Culp speelde in de jaren 60 met Bill Cosby !!! in een geweldig leuke serie... Dubbelspion???. Hoe het met Bill Cosby is gegaan weten we allemaal Rise and fall van een wereldster tot gevangenis vanwege banale zedendelicten. Robert Culp is in de vergetelheid geraakt , acteren kon hij niet. Soms een bijrolletje in een b film. Door Cosby deinde hij mee op het succes van de serie.