• 9.370.997 stemmen

The Queen's Sister (2005)

Biografie / Komedie | 96 minuten

Genre: Biografie / Komedie

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Simon Cellan Jones

Met onder meer: Lucy Cohu en Meredith MacNeill

Plot The Queen's Sister

Gedetaileerd verslag van het leven van prinses Margaret. Vanaf de dood van haar vader in 1952 tot aan 1970, geeft de film het leven weer van een kleurrijke, vrolijke maar gecompliceerde vrouw die flamboyant leefde weer. Helaas was daar in haar positie geen plaats voor en werd ze dikwijls verpletterd door het strakke protocol.

Princess Margaret

Willie Hamilton MP

Ronald Kiddo

avatar van gauke

gauke

Dat is het sterke van de Britse televisie en natuurlijk van de UK, hoe traditioneel het koningshuis en alles er om heen er ook mag zijn: ik kan me niet voorstellen dat er een dergelijke onthullende film gemaakt zou worden over de familie van onze koningin.

avatar van Tarkus

Tarkus

Interessante film is dit wel, gebaseerd op ware feiten en dus des te indrukwekkend.

Ik wist wel dat deze dame niet altijd volgens het boekje leefde, maar dat ze zo een flamboyante levensstijl had dat verbaasde me toch wel een beetje.

Heb er toch met veel plezier naar gekeken deze film.