• 9.370.323 stemmen

Geregisseerd door: Anurag Basu

Met onder meer: Kangana Ranaut, Shiney Ahuja en Emraan Hashmi

Gesproken taal: Engels, Frans en Hindi

Plot Gangster

"She fell in love with him the day she betrayed him..."

Simran is een mooie jonge vrouw die een verhouding heeft met misdadiger Daya. Door een gebeurtenis in haar leven is ze alcoholist geworden waardoor ze naar zelfdestructie neigt. Dan ontmoet ze Akash die haar uit die situatie wil halen en een normale toekomst wil aanbieden. Maar Daya wil haar hetzelfde aanbieden door uit de misdaad te stappen en een normaal leven te leiden. Simran staat dan voor een moeilijke keus.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Daya Shankar

Khan Bhai (Special Appearance)

Special Apperannce "Ya Ali" Song

Special Appearance in "Bheegi Bheegi" Song

avatar van Greeneyelady1

Greeneyelady1

De film gangster heeft je in zijn greep vanaf minuut. Deze film is een echte tranentrekker en er zitten een paar prachtige liederen tussen!

Een welverdiende 5!

avatar van gangster63

gangster63

Goede film, goed verhaal goede script goede liedjes Ya ali vond ik echt mooi.

avatar van Mangkon

Mangkon

Is deze film ergens te koop of te huur op dvd?

avatar van BBarbie

BBarbie

Ik heb al aardig wat Bollywood-films gezien, maar zo kende ik het nog. Een dramatische liefdesgeschiedenis op ingenieuze wijze verweven met een keihard misdaadverhaal. Spannend en romantisch, haast perfect.

Een formidabele film met een ijzersterk scenario, schitterend acteer- en camerawerk en een indrukwekkend debuut van de beeldschone Kangana Ranaut. Ook de soundtrack met (naast de onvermijdelijke Indiase liedjes) Mantovani-achtige muziek is heel erg mooi.