• 9.370.970 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Kenneth Guertin

Met onder meer: Kenneth Guertin, Crooked I en Tony Cox

Plot Bank Brothers

De onderwereld heeft een geniaal plan. Breng drie doorgewinterde bankrovers bij elkaar. Huur een kluis en bewaar daarin een verzekerde diamant van een paar miljoen. Laat vervolgens de bankrovers de diamant terughalen. Incasseer het verzekeringsgeld. Versnijdt de diamant en verkoop die dan voor drie keer de waarde. Maar als drie "losers" het plan opvatten juist die bank te overvallen, valt het plan in duigen. Nu willen de gangsters hun diamant terug en ze deinzen nergens voor terug om dat te bereiken...

avatar van aimane

ik vond em echt niet mooi

O ja joh

avatar van harrie23

harrie23

had hier veel meer van verwacht.

hij viel me echt tegen.

slecht acteer werk.

0,5 *

avatar van Dave09

Dave09

een niks film...

avatar van sdr

sdr

heb de film nog niet gezien, kan dus geen oordeel geven, maar vind het vreemd dat men er hier niet over is te spreken maar dat iemand op imdb dat helemaal juist wel is.

avatar van Lee72

Lee72

sdr schreef:

User Rating: 2.4/10 (50 votes)

Ik denk dat degene die deze film wel leuk vindt, betrokken was bij de film. Wat een slechte film zeg.

avatar van looneytune

looneytune

in een erotische B film wordt nog beter geacteerd , slecht verhaal totaal niet grappig

avatar van Kricky

Kricky