• 9.370.316 stemmen

Geregisseerd door: Ryan Shiraki

Met onder meer: Sam Huntington, Marla Sokoloff en Mike Erwin

Gesproken taal: Engels en Hongaars

Plot Home of Phobia

"Your Home Away From Home"

Een doodgewoon 18-jarig Midwesters groentje op de universiteit snakt naar studentenfeestjes. Daar ontmoet hij een bloedmooie studente en doet zich voor als een homo om zo bij haar te kunnen komen.

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Exact zelfde verhaal als Boot trip toch? Maar waarschijnlijk is dit een betere topper

avatar van 19DIETER75

19DIETER75

één zoals vele maar aangenaam voor kijken

avatar van alec

alec

Nogal simpel plot om een hele film te kunnen dragen. Het gegeven drama kunnen we wel achterwege laten want dat komt bijna niet aan de orde. Middelmatig acteerprestaties en weinig uitdaging maakt dit een gemiddelde comedy. Schitterende rol van John Goodman als de vaderlijke barnicht en Rachel Dratch als 'very drunk chick'

Een *3.0

avatar van gauke

gauke

Slappe, clichévolle en o zo onschuldige tienerfilm, in het 'I Now Pronounce You Chuck & Larry' genre, waar ik ook al niet zo weg van was.

avatar van dualcia

dualcia

Wat een saaie film. Van het verhaaltje hadden ze best iets leuks kunnen maken, maar het was flink vervelend om naar te kijken. Dit vooral door de irritante personages.

De scenes in de gaybar met John Goodman waren wel best leuk.

avatar van SimonV

SimonV

Verhaal is flinterdun, maar film bleef mij wel vasthouden. Acteerprestaties zoals in veel tienerfilms net genoeg. John Goodman is onsterfelijk als oude nicht.

avatar van SlickRick

SlickRick

Beter dan ik had verwacht. Sam Huntington speelde aardig en de film bleef me wel vasthouden. Best wat leuke scenes ertussen, het verhaal is alleen zo 13 in een dozijn en niet goed genoeg uitgewerkt.

avatar van MauriceMankes

MauriceMankes

een cliché-film die draait om clichés; in dat opzicht is hij zonder meer geslaagd te noemen; wanneer er ook nog politieke correctheid op een voetstuk wordt geheven ontstaat bijna een archetypische film. Het is als een goed bord voedsel; waarin elke kruiderij ontbreekt.