Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Jon Rosten
Met onder meer: George Katt, Danny Trejo en Caroline Macey
Plot Valley of Angels
Een jonge drugsdealer woont in een van de betere wijken in het westen van Los Angeles. Hij hangt lekker de beest uit, totdat hij besluit zijn wilde leven achter hem te laten. Alleen gaat dat niet helemaal zonder problemen...
salvatore
- 1937 berichten
Is niet echt speciaal hoor, hij speelt elk jaar in tientallen films.
milan21
film gekeken!!!
echt een aanrader moet je gezien hebben 4,5 punt van mij
xray
Goede spannende film van debutant Jon Rosten.
We zien, eveneens nieuwkomer, George Katt in een erg sterke hoofdrol als jonge drugdealer in LA.
Deze film heeft mij geen moment verveeld.
Face*Tomorrow
Appart dat je deze film al kan huren...Hebben wij in Nederland gewoon een primeur...??
Of kan je de bioscoopstoelen tellen?!
ArthurH
Sorry maar dit is echt een hele en dan bedoel ik echt een hele slechte film. acteerwerk lijkt wel uit een slechte pornofilm het verhaal is vlinterdun en het filmwerk is ook zeer minimaal. 30 minuten met krommetenen gekeken en toen was het echt genoeg.
Ik zou zeggen 100% zonde van je tijd. een halve ster zou teveel zijn.
Ketaboy
Naar mijn idee een waardeloze film. Het verhaal is ronduit zwak en het acteerwerk is ook niet bepaalt hoogstaand. Een semi-intellectuele wiet dealer die de stoute schoenen aantrekt en dat vervolgens met de dood bekoopt... einde
bigoldie
Een zeer slechte film. Heb de eerste 10 minuten gekeken en kwam toen tot de conclusie dat het een zeer amateuristische film is. Slecht acteerwerk en slect gefilmd.
Misschien nog wel het slechts was de schietpartij op het eind... Na tien minuten kijken even door de film gezapt, toen ik dat zag wist ik het zeker, waardeloze film
macdanger
een topper van een film, met een mooie rol van oud profbokser danny treyo.
marvak29
vond het ook helemaal niks, dat begin alleen al brrr ook na een half uur uitgezet wat een beroerd acteerwerk
roy7477
't Is leuk om te lezen, dat iedereen een andere mening heeft over deze film. Da's het mooie van een site als dit.
Ik vond het een goede film met een goed verhaal. Het acteerwerk was van een goed niveau en de spanning werd goed opgebouwd.
Een licht voorspellend einde, maar al met al een goede film. 4,5*
Explosive
Sorry maar dit is echt een hele en dan bedoel ik echt een hele slechte film!
Wat een amateurs zeg! Danny Treyo had het bij boxen moeten laten, want acteren kan ie absoluut niet.
Ik kan me voorstellen dat er verschillende smaken zijn betreft films, maar als je deze film goed vind???!!!!! sorry hoor
ALs ik deze zou waarderen dat wordt het een min!
DeWaarheid
GEZIEN: SLECHT
Ik wilde deze film al na 1 minuut uitzetten maar heb het uit eindelijk 1 uur vol gehouden, toen heb ik hem uitgezet! Film is echt slecht, de acteurs zijn slecht, muziek is slecht, echt weinig goeds aan deze film.
st9
Wel een leuke film, maar niets bijzonders
Overigens wel een mooi nummer op de achtergrond bij de openingsbeelden van de film.
isostar5
Helemaal niets goeds aan deze film nee. Degenen die deze film aanraden zijn gewoon grappenmakers die een ander een waardeloze avond willen bezorgen.
bartje30
Ik snap niet dat mensen de film kunnen beoordelen, terwijl ze pas een gedeelte hebben gezien. Stem dan niet.
Mwah. Lijkt me een teaser poster. Anders is het wel heel karig...
Norma Jean
Niet echt een indrukwekkende film.
Het verhaal vond ik ongeloofwaardig en acteerprestaties
ook niet om over naar huis te schrijven.
®Tc
Voor een debutfilm zijn vele regisseurs niet geslaagd, en Jon Rosten al zeker niet. Dit is toch al één van de slechts geacteerde films die ik gezien heb. In sommige scènes zit de spanning wel in maar je hebt meer langdradige scènes vol saaie dialogen waarin niks te beleven valt.

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien