Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: Damian Chapa
Met onder meer: Damian Chapa, Cian McCormack en Joe Estevez
4,3 (211)
Plot I.R.A.: King of Nothing
Bobby Flynn O'Brien stamt nog uit de tijd dat de IRA werd gevreesd. De IRA leiders waren zijn helden. De absolute wil en strijdlust zijn verleden tijd. Volgens Bobby is het tijd om keihard op te treden en oude idealen nieuw leven in te blazen. Bobby weet echter niet wat hij losmaakt met zijn daden. De I.R.A. en zelfs de U.D.A. worden noodgedwongen om alles wat ze in huis hebben te tonen, oude krachten komen nog éénmaal vrij. Bobby komt tussen vuurlinies terecht waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt...
Bobby O'Brien
Young Bobby
Seamus
British Intelligence Agent
Maggie
squash2002
Realistisch neergezet deze film. bekijken zeker waard.
4 * van mij.
sekiaku
Ja, tamelijke film over IRA. Ik vond het alleen spijtig dat die film zo'n korte speelduur heeft. Wss zal er ook wel ergens een director's cut van bestaan, of een extended, of zo.
janhero
Goeie film. Trauma's krijg je niet 1.2.3. uit je hoofd. Geeft dit goed weer in deze film.
SiSsY bOY
Wat een vreselijke film is dit. Een groot cliché en zo slecht geacteerd, gedver. dikke 1*
Jake la Motta
Wat een ontzettend slechte film. Heb veel films over IRA en de (Noord)-Ierse situatie gezien, maar deze prent stapelt cliche op cliche, en doet dat ook nog eens beroevend slecht. Daarnaast wordt er ook nog eens uiterst treurig geacteerd, waardoor de film elke geloofwaardigheid verliest. Snap werkelijk niet waarom mensen King of Nothing kunnen waarderen? Vond trouwens, zeker door al die flashbacks die mijn inziens nauwelijks toegevoegde waarden hadden, de film onduidelijk. De regisseur had duidelijk prententies, maar kan deze absoluut niet waarmaken. 1,5 ster voor de moeiet!
Mescaline
Ben het met jake eens deze film was echt saai keek deze film savonds en steeds viel ik bijna in slaap nouja dat gebeurt niet als een film goed spannend en vooral duidelijk is dusja van mij krijgt deze film een 1.5 kan er echt niks meer van maken
deStef
Flauwekul, je kunt makkelijk in slaap vallen bij steengoeie films.
De acteerprestaties waren vaak beneden niveau ja. Maar het verhaal en het sfeertje maakten dat weer goed. Het verhaal werd juist niet onduidelijk met die flashbacks. De verhaallijn is juist ontzettend makkelijk te volgen.
En een goed verhaal heb ik toch liever dan goed acteerwerk. Met goed acteerwerk schiet je bij een slechte film nog niks op.
Ik vond deze film wel ok tot goed. 3,5 ster van mij
moviefreak#1
Waardeloze film. Veel te donker, slecht camerawerk, vreselijk slechte acteerprestaties en overbodige flashbacks. Chapa moest maar eens overwegen te stoppen met films maken, zowel voor als achter de camera.
Mescaline
IK val nooit in slaap bij goede films
En zowel maakt een film weinig indruk op me.
pjutter
niet echt een boeiende film.
Er werd weinig uitgelegd en ik had totaal geen gevoel bij de karakters.
Helemaal mee eens.
bitnl71
Tenenkrommend slechte film, op het lachwekkende af.
Met volstrekt overbodig rolletje van Rachel Hunter dat er louter in geschreven lijkt te zijn om wat goede sier te kunnen maken met een min-of-meer bekende naam op het affiche.
veron35
Om te beginnen had Damian Chapa een verschikkelijk accent. Leek nergens op. Ook best veel kleine foutjes, maar die vergeef ik de film. Ik kan dus niet uitleggen waarom, maar ik heb me prima vermaakt.
3,5*.
Damian Chapa is trouwens helemaal niet zo hopeloos hoor. Gemiddeld krijgen zijn films van mij 3,5*.
Goblin
Enkele dagen geleden gezien en vond het geheel niet goed.
Verhaal heeft mogelijkheden genoeg maar vind de acteerprestaties beneden peil.
Had hier meer van verwacht en gehoopt maar helaas.
je80roen
De film op zich viel nog wel enigszins mee. Verhaal was best aardig. Maar toen ik de film opzette schertste mijn verbazing opeens dat de hoofdrol word gespeelt door Miklo uit Blood in Blood out. Dit maal probeerd hij een Iers accent na te bootsen in plaats van een zuid-amerikaans. Daarbij is hij een van de slechtse acteurs aller tijden.. Snap echt niet waarom je uberhaupt Ieren laat spelen door Amerikanen. Kreeg het gevoel dat er niet een Ier meespeelde in de film. Ondanks het aardige verhaal kon het me nooit echt boeien door het erbarmelijke acteerspel
yeyo
Haha geweldig, die reden is al genoeg voor mij om deze film 'ns te kijken.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit