Genre: Romantiek / Komedie
Geregisseerd door: Tony Goldwyn
Met onder meer: Ashley Judd, Greg Kinnear en Hugh Jackman
Plot Someone like You...
"The story about the one that got away and the one she never saw coming."
Jane Goodale is de producer van een dagelijkse talkshow, en heeft een relatie met de uitvoerend producent Ray. Als Ray haar dumpt begint ze een uitgebreide studie naar het gedrag van mannen. Haar onderzoek zorgt ervoor dat ze als guru voor vrouwen een grote sensatie wordt.
Jane Goodale
Stephen, Alice's Husband
Yoga Instructor #1
Realtor
don-the-jeweler
ben wel beetje fan van ashley
voor de rest is het eigenlijk erg simpel en standaard.
voor de ashley lieverhebber dus
moviefreak#1
Heel simpel ouderwets verhaal. Het plot is al na 5 minuten bekend voor de mensen die hem van te voren nog niet doorhebben. 1 pluspunt wat mij persoonlijk betreft is de casting van Ashley Judd in een Meg Ryan/Sandra Bullock-rol en ook Hugh Jackman speelt leuk net als in Kate And Leopold. Niet echt een aanrader voor mannen maar vrouwen zullen hem wel vermakelijk vinden. Chickflick-->1,5 *
unholylove
moviefreak ik ben ut op het punt van chickflik wel met je eens maar de rest eigelijk niet...
ik denk dat mannen het net zo goed een hele mooie film kunnen vinden als ze maar hun mind ervoor openstellen...
zeker als je een romantisch avondje plant...
maarja dan moet je natuurlijk wel een beetje romantisch zijn....
een vier en een half krijgt ie van mij
empirekees
Een matige film, de cliche's daargelaten, want die zijn er toch altijd romcoms, maar was verschikkelijk makkelijk.
De acteerprestaties ging nog wel.
Ashley Judd lijkt wel op een verkleinde Angelina Jolie.
alexis
opzich een semi wetenschappelijke romantische film. het comedy gehalte is een beetje laag en dat is wel jammer...
verhaal *
ashley **
cheerleader scène *
totaal ****
toch nog wel een hoge score voor en mwah-film, maarja ashley maakt veel goed omdat het wel een genot is om haar te zien acteren.
WiLL
De laatste tijd veel duistere thrillers gezien en dan is dit wel even een leuk alternatief.
Judd en Jackman spelen leuke rollen, maar de rest van de cast is ook goed. Verhaal is standaard en voorspelbaar, maar dat wist ik voor ik de film ging kijken. 3,5*
darkcity
Het ging eigenlijk nergens over en het verhaal was dan ook nergens grappig, beetje standaard komedie met weinig nieuwe grappen en daardoor vond ik het een raar en saai geheel. 1.5 ster.
Summer
Op zich wel een leuke film, alleen een van de slechtste filmkusscéne aan het einde...
spuit11
Dit is een standaard-film met geen bijzonderheden. Wat over blijft is Ashley voor de mannelijke kijkers en Hugh Jackman voor de vrouwelijke kijkers. Hoewel het slotnummer van Van Morrison wel erg mooi blijft.
spuit11
Ik heb de film pas weer een keer gezien en ik moet je gelijk geven, de zoen-scene zag er niet uit.
Brave
net gezien op tv (bijna helemaal) deze film moetje eigenlijk als je niet veel te doen hebt anders ben je al snel ergens anders mee bezig wat bij mij het geval is.. niet veel bijzonders aan deze film gewoon wegkijkertje als je niks te doen hebt 2*
Apster
beetje raar; ze eet de héle film, serieus.
viel me ook op, en wel zo'n mooi figuur houden
markie1978
Geweldige rol van Marisa Tomei, helaas staat haar naam niet in de gids, en ook niet bij de hoofdrol spelers, want ze heeft wel degelijk een grote rol in deze film.
Jorick
Zoals verwacht een voorspelbare romantische komedie, maar over het algemeen heb ik me prima vermaakt bij deze lieve film, mede vanwege de cast.
nele
Ga volledig akkoord. 2.5*
soom
Matige film. Loopt niet vlot. Ik vergelijk deze film met Picture Perfect, mag toch wel..? En ehm, Ashley vult de rol goed in die Jennifer min of meer ook heeft gespeeld, alleen de mannen (op Hugh Jackman na) zijn niet knap. Picture Perfect heeft ook 2 knappe mannen...
Marisa Tomei... Ik vind haar echt een schitterende actrice, jammer dat ze hierin heeft gespeeld, ze kan beter. Someone like you krijgt helaas maar 1,5*.
Leland Palmer
Redelijk filmpje met een prima prestatie van Ashley Judd. Goed geacteerd door haar, maar ook Hugh Jackman was goed op dreef wat mij betreft. Erg voorspelbaar verhaal en het heeft niet veel om zich heen allemaal, maar de film keek lekker weg en kende een paar leuke momenten. Voor de rest een erg standaard geheel.
tommykonijn
Hugh Jackman was een van de beste punten uit de film, de rest viel me allemaal erg mee en zelfs nog wel tegen. Typische film voor misschien één keer maar ik hoef echt niet nog eens te zien. Wat mij betreft niet echt een hoogvlieger.
Orizzonte
Hugh Jackman was een van de beste punten uit de film
Helemaal mee eens
Verder vond ik het wel een aardig filmpje; lekker voorspelbaar natuurlijk, maar ach, ik heb me best vermaakt. Best een voldoende waard. Die theorie was ook wel vermakelijk.
En Jackman blijft leuk natuurlijk.
Dk2008
Wat een veelbelovende film leek was uiteindelijk een vervelende film. Gammel verhaal, slecht geacteerd. Echt niet veel romantiek te bespeuren. Leek soms meer op een drama dan een komedie. Een keer zien was eigenlijk al te veel.
mikey
Zogenaamd grappige film over neurotische 30-plus vrouwen in ongelooflijke lelijke en goedkope settings. Maar goed om eerlijk te zijn de mannen waren ook behoorlijk vervelend.
Lupussy Galore
Ach, ik vond het wel een lekkere film op een avond die niet afkoelde zoals de weersvoorspelling ons beloofd had.
Ja, het zag er nogal soapy uit. Zo ook het verhaal. Toch heb ik me niet verveeld en me wel vermaakt met het "leuke uitzicht" op Hugh Jackman en Greg Kinnear. En een van m'n favoriete actrices, Marisa Tomei, staat hierboven niet eens vermeld? Ugh....
Ik geef die drie allemaal een ster.
ILDIB
Leuk idee met die koeien maar verders tenenkrommend op Jackman na. Judd kan echt NIET acteren. Alles zo fake en over de top.
Dk2008
Ben het ermee eens. Alvorens de film te zien even over Judd gelezen, nou het zal wel, maar vond inderdaad dat ook al tegenvallen.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Wicker Park