• 9.370.279 stemmen

Geregisseerd door: Chazz Palminteri

Met onder meer: Joe Mantegna, Christine Lahti en Paul Reiser

Gesproken taal: Engels en Tsjechisch

Plot Women vs. Men

De strijd tussen de sexen vormt het uitgangspunt van deze film. Michael begrijpt niet waarom zijn vrouw Dana iets tegen de nieuwe auto heeft. Genoeg van al dat vrouwelijke gedoe, gaat hij met zijn maatje Bruce naar een stripclub. Echter, Dana is hen stiekem gevolgd en is geschokt, waarna tevens de vrouw van Bruce wordt ingelicht. Een serieuze huwelijkscrisis van beide koppels is het gevolg.

avatar van Theunissen

Wat een achterlijk hoog gemiddelde (weliswaar pas twee stemmen) voor een 13 in een dozijn televisie film als deze. Het is een film die perfect zou passen op een zender als RTL4. Het verhaal is best flauw en cliché en de humor is ook niet altijd om over naar huis te schrijven. Het leukste gedeelte van de film vond ik nog dat ze op weg (gedeelte in de nieuwe auto) waren naar de stripclub en het gedeelte in de stripclub waar alle strippers voorzien waren van siliconen borsten. De cast doet het eigenlijk nog best aardig in deze film en dankzij hen is deze film nog het aankijken waard. En dan met name Joe Mantegna en Paul Reiser, Glenne Headly vond ik overigens een fraaie verschijning (ze had wel een irritante stem).