• 9.370.166 stemmen

You and Your Stupid Mate (2005)

Komedie | 85 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Marc Gracie

Met onder meer: Rachel Hunter, Madeleine West en Nathan Phillips

Plot You and Your Stupid Mate

De onhandige klungels Jeffrey en Philip wonen samen op een caravan park. Als werkeloze dommeriken leiden ze een heerlijk zorgeloos en zinloos leventje. Jeffrey zit de hele dag op het internet en Philip repeteert al jaren voor een denkbeeldige showbizz carrière. Iedere avond kijken ze samen naar hun favoriete soapserie. Dan komt hun leven op zijn kop te staan! Ze moeten de meest stomme baantjes accepteren om hun uitkering te kunnen behouden, dwars door het caravan park komt een snelweg en hun geliefde soapserie gaat stoppen.

avatar van janoz46

Wat een bout film

En waarom?

avatar van WizardofporN

WizardofporN

Haha Ik heb de film gisteren gekeken en tja het is idd niet zo best Acteren sloeg werkelijk nergens op. De film is heel erg simpel in elkaar gezet. Super low budget(wat eigenlijk niet eens uit hoeft te maken). Ik denk dat het gros deze film over zal slaan. Voor mij toch nog een 1.5* Omdat ik hem toch nog af heb kunnen kijken.

avatar van samtari

samtari

Na het zien van de reacties had ik er een hard hoofd in om hem te gaan kijken , maar ik vond hem best aardig. Als je wayne's world aardig vind vind je deze volgens mij ook wel leuk . 3*en

avatar van roysommerdijk

roysommerdijk

slechte film hoor, gaat helemaal nergens over, slecht acteerwerk, je ziet ook wel dat het een low-budget is dus je moet er ook niet veel van verwachten, enige positieve zijn de leuke dames!!

avatar van darkRomance

darkRomance

Ik vond de film erg dom! De 'grappen' waren zelfs niet grappig.

avatar van Vinnie_NL

Vinnie_NL

Ik vond hem best leuk, je moet er ook niet teveel van verwachten maar er zaten toch best leuke situaties in. Ik moest er in ieder geval wel om lachen. Biodome is wel beter maar als je die leuk vond is dit ook wel wat.

avatar van roliboli

roliboli

Hij is best aardig. Als je niet al te hoge verwachtingen hebt valt hij best mee. Het vrouwelijk schoon maakt een hoop goed. Al met al een 1.5 voor de moeite.

avatar van Merel_*

Merel_*

Een van de slechtse films die ik ooit heb gezien. Flauwer kan niet..

Een 1!

avatar van Bounty

Bounty

Hahaha,

Nog nooit zoveel keer een film herzien na Police Academy!

Briljante flauwe humor! Kansloos dat ik hier om moet lachen, maar het is zo slecht dat het leuk is..

avatar van niv82

niv82

Ik heb deze film na 30 min afgezet en een andere film voor de tweede keer in zeer korte tijd gaan kijken...

Misschien dat ik hem later toch nog wel eens helemaal af ga kijken maar dat zal wel als ik echt helemaal niks anders te doen heb.