• 9.369.673 stemmen

Geregisseerd door: Émile Gaudreault

Met onder meer: François Morency, Geneviève Brouillette en Pierrette Robitaille

Gesproken taal: Frans

Plot Nuit de Noces

Alles draait om toeval. Florence en de videogame-ontwerper Nicolas verwisselden per ongeluk van gsm. Als gevolg daarvan werden ze hals-over-kop verliefd en traden haast direct daarna in het huwelijk. Een jaar later wordt hun echtelijke band danig op de proef gesteld wanneer Florences luidruchtige zus hen onwetend voor een spelshow inschrijft. Ze winnen en moeten tegen wil en dank naar de Niagara Falls, waar uiteraard van alles misloopt.

avatar van hitemup

hitemup

super super super super super slechte film.. Slechter kan bijna niet..

avatar van JerryL

JerryL

Ik vond de film nogthans best aardig.

In het begin is het nog even de vraag waar het verhaal precies naar toe wil, maar aan het eind van de film kan ik toch niks anders oordelen dan dat het me heeft vermaakt.

Dus; Slechter kan bijna niet? Onzin.