• 8.902.862 stemmen

Geregisseerd door: Richard Pepin

Met onder meer: Christopher Atkins, Colm Meaney en Angela Featherstone

Gesproken taal: Duits, Frans en Engels

Plot Caved In

Vermomd als op en top avonturiers, leiden een paar kunstdieven onbewust een groep rijke toeristen, die op expeditie zijn, naar een verlaten zoutmijn. Ze zijn overal op voorbereid, behalve op die ene slinkse moordenaar: een zich reeds lang verborgen houdend en dood gewaand organisme.

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Het verhaal lijkt een beetje op Deep Rising (dieven, monsterachtig wezen op hun pad) , Maar het is een direct-to-video dus zullen de SE niet erg goed zijn.

avatar van roadmouse

roadmouse

Erg slechte film... Lachwekkend slecht eigenlijk. Als je zou zeggen dat het een parodie is, zou je het ook geloven!

Als er iemand is die'em heeft weten af te kijken, petje af. Want mij is het namelijk niet gelukt.

avatar van evwi

evwi

Absoluut B-kwaliteit. De "special effects" zijn echt niet om aan te zien. Verhaal is simpel. Verfilming is simpel. Acteerprestaties zijn ver beneden peil kortom niet het kijken waard. Ik heb hem wel afgekeken bij gebrek aan beter...

avatar van MainFrame

MainFrame

Totale verspilling van mij tijd, ben erg trost dat ik hem nog heb afgekeken, was te lui om op te staan denk ik..

Alles wat er maar slecht kan zijn aan een film heeft deze in zijn pakket. Slecht acteerwerk (vooral onze grote boef hanz), slechte special effects, slechte verhaallijn, onzinnige details, etc etc.. Niet kijken dus!

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

Het is mij zowaar gelukt om deze film af te kijken. Op zich wel een prestatie, want we hebben het hier over een ondermaatse B-film!

Omdat ik nog veel slechtere films heb gezien een magere 2*

avatar van dartviper

dartviper

Na het zien van de reuze kever direct eraf gedaan was me allemaal een beetje teveel!

Niet dat ik het eng vondt maar omdat het toch echt niks is en dat je bij voorhand al weet dat het een verspilling van je tijd is.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

• 19950 stemmen

Helemaal nog niet zo verkeerd. Prima vermaak maar één ding zat me wel dwars. Een groep misdadigers achterna gezeten door monsters kan soms echt leuk zijn (Deep Rising) maar waarom die hele familie Was het niet veel leuker geweest als die op en top zwaar irritante kinderen van de hoofdrolspeler gewoon weg waren gebleven ? Ik denk van wel.

Dus een halfje eraf voor die vreselijke kinderen en dan houden we 2* over.

avatar van buttista

buttista

Wat een verschrikkelijk slechte B-film is dit. Slecht geacteerd en de special effects zijn diep droevig. Desondanks vind ik hem niet saai of langdradig, dus da's weer een plusje. Het einde van de film slaat ook werkelijk nergens op. Monsters gedood, dus laat de boel de boel en we gaan lekker op vakantie! Kortom: beter mijden deze film. Toch 1,5 ster voor de goed gecaste en (te) veel gebruikte gil van het meisjeskind.

avatar van b00ster88

b00ster88

Saaie vaak al voorkomende film, de beestjes zijn heerlijk.

Dat maakt deze film nog net op 1,5*

avatar van Frank7

Frank7

Inderdaad een echte "B" film al heb ik veel slechtere gezien in dit genre. De beestjes zijn best leuk gemaakt, sommige mensen hebben lelijkere huisdieren. Tja, als je wilt weten waarom kinderen tegenwoordig zo schreeuwen moet je deze film kijken, ha,ha. Ach het verhaal is nog wel leuk en daarom zullen we mild zijn. 2 sterren.

avatar van divx1977

divx1977

ik vond het een best goede film niet echt super maar gewoon goed

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Vijf sterren, toe maar...

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Dan vraag ik me af welke Caved In jij gezien hebt...

avatar van Justinvdk

Justinvdk

• 1942 stemmen

Vond de film nog best vermakelijk eerlijk gezegd. Alleen tja, die kevers zagen er niet uit.

avatar van Vascago

Vascago

Ik heb de film nog niet gezien, maar als ik de reacties zo lees (die slechte recensies maken me trouwens alleen maar extra nieuwsgierig ) dan kan ik me nauwelijks voorstellen dat deze film gemaakt is met een budget van 15 miljoen dollar.

Het plot lijkt meer op een film van The Asylum van 500.000 dollar ofzo.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Redelijke film, kevers waren nog niet eens zo slecht gemaakt en het verhaal ging ook nog wel.

Best spannend als ze in de grotten zitten, alleen het gekrijs van 1 van de meiden ergerde ik me aan, verpestte de film wel een beetje.

Voor de rest wel aardig.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag weer eens herbekeken na 6 jaar, ik zie mijn vorige reactie hierboven nog staan uit 2013 haha

Ik moet zeggen dat dit best een aardig filmpje is!

Een groep mensen gaan een verlaten mijn in, op zoek naar diamanten, maar ook een vader van een gezin zit in deze groep en later ook de zoon, ondertussen vechten moeder en dochter boven de grond tegen deze kevers en onderin de mijn moet deze groep zich ook een uitweg zien te vinden achtervolgd door enge kevers.

Er vallen aardig wat doden, de film is soms wel spannend en ook goed gemaakt, de kevers waren niet nep.

Einde was ook erg geslaagd, half puntje verhoogd.

Doet mij denken aan de film: ''Mimic''