• 9.373.941 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: James Wan en Shannon Young

Met onder meer: Ryan Gibson, Lorna Pettifer en Leigh Whannell

Plot Stygian

Jamie en Melinda, een jong onschuldig koppel, komt per ongeluk in het bezit van een mysterieuze talisman. Hierdoor komen ze vast te zitten in een andere wereld met de naam Exile (Ballingschap), een soort doorvoerhaven van dode moordenaars, en worden van elkaar gescheiden. Ze moeten hun uiterste best doen om in leven te blijven, elkaar weer te vinden en deze helse plek te verlaten..

avatar van maxroelofs

maxroelofs

Shiiiit, Lijkt me echt een super gave film. Zelfs pindakasen lukt niet.

avatar van Glacius

Glacius

Robert-Jan schreef:

Hoe zou ik aan deze Heftige film kunnen komen?

Je kunt er van uit gaan dat Mchoez een troll is, op basis van zijn stemmen. Dat hij deze film heeft gezien betwijfel ik dan ook. Vraag me af hoe iemand überhaupt deze film heeft kunnen zien, aangezien de film nergens beschikbaar is.

avatar van maxroelofs

maxroelofs

Toch blijf ik hopen

avatar van pampie

pampie

Misschien dat iemand deze film ergens in China onder vage omstandigheden heeft gezien. Ben ook benieuwd maar helaas is er niet aan te komen.

avatar van Antonev

Antonev

maxroelofs schreef:

Toch blijf ik hopen

Voor de mensen die hopen dat deze nog beschikbaar komt: laat de hoop maar varen. De originele tape zal nooit uitgebracht worden en rondzwervende pindakaas kopie is er niet. Helaas is deze film slechts getoond op een aantal filmfestivalletjes, in een tijd dat mobieltjes geen fatsoenlijke camera's hadden en pindakazen (bijna) nog niet aan de orde was.

Het kan best dat er iemand op een van die festivalletjes aanwezig was...maar 8 personen dat geloof ik niet.

avatar van moviemike

moviemike

Toch een beetje vreemd dat het regiedebuut van iemand als James Wan een film blijkt te zijn die door niemand kan gezien worden, op deze site actief blijft staan (waar komt die foto trouwens vandaan) en zowel hier als op IMDB nog over stemmen blijkt te beschikken.

avatar van perceived

perceived

moviemike schreef:

Blijf het ook verbazingwekkend vinden dat deze film schijnbaar nergens is opgedoken en geen, (zelfs geen obscure), release heeft gehad.