• 9.371.528 stemmen

Geregisseerd door: Ariel Vromen

Met onder meer: Eric Balfour, Colin Hanks en Lauren German

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Rx

Andrew, Melissa en Jonny zijn van kindsbeen af beste vrienden. Het drietal plant een road trip naar Mexico om drugs te scoren. Maar het loopt al gauw mis wanneer Andrew tot Jonny's verbazing een hele voorraad pillen inkoopt bij Pepe, de lokale dealer. Het goedje moet namelijk nog de grens over. Het wordt pas echt gevaarlijk wanneer ze de pillen verpakken in plastic zakjes en ze inslikken. Op weg naar de grens wordt Jonny ziek en Andrew en Melissa slaan in paniek. Het weekendje fuiven draait uit op bad trip waarin elke keuze een verkeerde blijkt en de situatie steeds verergert.

avatar van yello26

---------------------------

slecht

avatar van Shampoo

Shampoo

Het verhaal gaat nog wel, alleen kan je het eerste half uur ook afdoen met het lezen van de achterkant van de hoes. Op een aantal punten schiet de film zwaar te kort, met name de twee te overdreven homosexuele drugsdealers zijn tenenkrommend.. En zo zijn er nog wel wat kritiekpunten. 2 sterretjes

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Deze film is zeker niet saai en heeft een goed verhaal. Goed geacteerd, behalve een ietwat irriterende Hanks.

avatar van Reticulated

Reticulated

Ik vond deze film ook zeker niet saai, heb me wel vermaakt met deze film.

Goed acteerwerk, mooie omgevingen en ook nog eens redelijk spannend.

avatar van Tasha27

Tasha27

Matige thriller over groepje vrienden dat besluit snel geld te scoren met drugssmokkel.

Het acteerwerk is niet echt top, maar nog net te doen. Helaas spelen er wel wat 'over the top' karakters mee en dat maakt het verhaal er niet geloofwaardiger op. Camerawerk is helder en goed te volgen. Helaas heeft deze film mij niet echt geboeid. Het verhaal is soms langdradig en iedere keer wanneer ik dacht dat er een plotwending plaats zou vinden, ging het weer op matige wijze verder. Het geheel had wel spanning genoeg om de film uit te kijken. Ondanks de explosieve eindscène bleef de film voor mijn gevoel toch een open einde houden. Leuk om gezien te hebben maar voor mij niet voor herhaling vatbaar. Mijn waardering: 2 sterren.

avatar van Oliveri

Oliveri

Deze thriller vertelt een best aardig verhaal, maar echt spannend wordt het op de een of andere manier nergens.